» Lucka 1

Hej nu tänkte jag göra en julkalender där man får öppna en lucka varje dag. Varje lucka kommer innehålla två skönhetstips från kategorierna hår, hud, naglar och smink. Alla tips kommer troligen inte vara några nya tips men jag hoppas att jag ger er något tips i alla fall. Men nu öppnar vi örasta luckan!
 
 
 
TIPS NUMMER 1:
Är du en sån som rufsar till håret med handduken för att få håret tort? Jag kan erkänna att jag är en sån tjej och vi måste sluta med det för det sliter jätte mycket på håret. Det bästa sättet är låta håret självtorka men det är inte alltid man har den tiden så då är det bästa att använda en bredtandad kam och en handduk. Ta handuken under håret och kamma försiktigt ut vattendropparna från håret till handduken. Det är viktigt att det är en bredtandad kam för annars sliter det på håret.
En sådan kam kan du köpa på The Body Shop för 55 kronor.
 
TIPS NUMMER 2:
Är du en person som sitter mycket vid datorn? Då blir det lätt att huden blir torr och ett snabbt och enkelt sätt att återfukta ansiktet är att använda sig utav ett ansiktsspray som både återfuktar och fräschar upp ansiktet. Ett bra tips är att ha ansiktssprayen nära till hand när du använder datorn, till exempel på skrivbordet/datorbordet. 
Ett tips på bra ansiktsspray är Avène thermal spring water och är från Apoteket och kostar 99 kronor. Det är dock kampanjpris just nu på 79.50 kronor.
 
 
Jag hoppas att ni är nöjda med första luckan så får ni öppna den andra luckan imorgon! Kramar på er så länge!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo