» Vuxenpoängsdag?

Hej idag har jag haft en fullsmockad dag!
Vaknade sju och drog mig lite till halv 8 och då blev det att springa upp och duscha och sedan ut med dem tre hundarna. Sen blev det att ta oss till bilen för att lämna min lillasyster till dagis och sedan dra till min läkare. Grejen är den att bilen självklart inte startade! Så Lasse fick komma och starta bilen med elkablar..Men till slut kom vi iväg! Vi kom bara en 15-20 minuter försent till läkaren men men.. Jag fick i alla fall träffa den nya läkaren på vuxenavdelningen och så sen fick jag berätta lite om mig själv med mera occh sen så fick jag en ny medicin om mina leder. Jag har ju ont i mina leder men har inte kollat upp vad det kan vara men fick höra nu att det är väldigt ovanligt men dem med Cystisk fiberos kan få ont i lederna sp ska fortsätta kolla upp detta.
 
Efter läkaren så drog vi till Roclunda där min låtsaspappa jobba och hämtade körkortstilståndet till mig, sen drog vi vidare till banken och avslutade mina konton på Nordea och förde över mina pengar som varit överförmyndarspärrat nu tills jag blivit 18. Sen drog vi till Apoteket och tog ut den nya medicinen och skrev att min mamma ich låtsaspappa får fullmakt att få ta ut medicin till mig vilket är väldigt skönt att slippa springa dit stup i kvarten själv. 
 
Sen kom Sandra och vi drog och käkade Spicy Hot hon och jag och sedan blev de lite småaffärer som Ica och pressbyrån innan det blev dags att dra till Aros Trafik skola och gå på Riskettan B i tre och en halv timme. Det var mycket mer intressant och så än vad jag trodde. Jag trodde jag skulle somna men det var chill och så, kändes inte som så många timmar!
 
Efter Riskettan B så drog vi tillbaka till pressbyrån och sedan tog vi bussen till ERikslund för att ta oss till Elgiganten och prata med kundservice angående min nya Samsung galaxy s4 plus som jag köpte i lördags. Men nu är det skönt att den är fixad!
Sen drog vi till lager 157 och köpte ett par byxor till mig IGEN! Blev ett par svarta denna gång. Vi var egentligen ute efter vinterjackor men blev annat istället. Så kände jag att jag behövde köpa lite andra saker när jag var på stan så blir en shopping dag snart igen :).
Effter Lager 157 gick vi till Erikslunds shoppingcenter och kollade efter jackor och skor och hittade massa fina skor men har bestämt mig att jag vill ha ett par skor som ska vara riktigt varma i vinter och hittar inga sånna fina och varma skor så om någon har något förslag så är det bara att kommentera!
 
Det sista och billigaste kölöpet jag gjorde idag var att köpa ett tandborstskal för 10 hela kronor på TGR^^
Efter detta "dyra" köp blev det att dra tillbaka till stan och leta efter någon slags pärm till mig eftersom mamma tycker jag ska börja ta hand om mina viktiga kvitton och räkningar själv nu. Men vi hittade ingen. Vi letade också efter en rolig kortlek till Sandras farmor men vi hittade ingen tyvärr.
 
Men jag tror Mickes mamma hjärtvättat mig! Mickes mamma samlar på salt och pepparkarn och då när jag var på TGR hittade jag tre jätte fina och annorlunda sånna och direkt när jag såg dem så tänkte jag "undrar om Jeanette har sånna i sin samling" hahah 
 
Men även fast det varit en proppad dag så har det varit kul och roligt att träffa sandra och få göra klart massa saker man måste göra när man blir 18 så nu är allt klart tror jag!
 
Men ni får ha det så bra!
Nu ska jag gå och göra te!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo