» Filmer som ger än tankeställare

Nyss tittat färdigt på filmen Ego. Den gav mig en tankeställare. Många just nu går på utseendet och det är väldigt synd tycker jag. Så jag kom fram till att det nog skulle vara underbart att vara tillsammans med en som är blind, han skulle bli kär i min personlighet och ta mig för den jag är och inte efter hur jag ser ut. Visst i filmen är han ju väldigt egoistisk så skulle inte vilja ha en kille som har den personligheten men vill som sagt ha en kille som ser mig för den jag är för just nu börjar jag fundera på om det är senaste modet att vara otrogna och behandla sin partner som svin.
 
En annan sak jag tänke på var hur frustrerad jag skulle bli om jag helt plötsligt blev blind! Då vet man ju hur underbart det är att se och jag skulle troligen sakna det hur mycket som helst! Om man födds som blind så kan man nog inte föreställa sig på samma sätt hur det är att se och då är det nog lättare att anpassa sig och vänja sig. Visst oavsett om man födds med det elelr ej så är del nog hemskt att inte se! Fy säger jag bara!
 
Titta gärna på filmen, den är sevärd!
 
http://www.swefilmer.com/ego-2013/ego-2013-video_1b84fa93e.html
 
Jag gillar filmer där jag får mig små tankestälare så nu vill jag gärna höra några filmtips på filmen ni har fått tankeställare ifrån! Berätta gärna vad ni fick för tankeställare.
 
Ska alldeles strax åka till Norberg och vet inte om jag har så pass bra täckning att jag kan ladda upp inlägg via mobilen. Men ska försöka så gott jag kan!
 
 
Kram från Emma!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo