» Mot jobbet snart!

Hej! Jag sitter just nu och äter lite mat eftersom jag börjar jobba om en halvtimme. Det är lite konstigt att man måste äta lunch nu men eftersom jag jobbar till fyra utan lunch så blir man hungrig innan man kommer hem så då blir de typ brunch innan man drar. 
Jag jobbar på ett ålderdomshem och det är det bästa jag jobbat med någonsin! Jag har jobbad/praktiserat på dagis, skola, mataffärer, restauranger och en pizzeria men har inte fastnat för någonting där. Men på ett ålderdomshem hör jag hemma, inte som boende/patient men som personal ;). Jag utbildar mig ju just nu till undersköterska men vill utbilda mig till ambulanssjuksköterska men fastnade så mycket på ålderdomshemmet jag är på nu så vill nästan inte plugga vidare! Vi får se hur det blir.
Det här är trejde och sista dagen för sommarjobbet, trivs jätte bra där! Jag sommarjobbade där redan förra året och jag praktiserade där i ett år efter det och nu är jag där igen och sommarjobbar:). 
Idag har jag sovmorgon, börjar klockan elva idag men går då till fyra. Annars brukar jag gå 8-13 så har ganska sköna tider:).
Vi får se vad som händer på jobbet, vi skulle tydligen kanske ut på en utflyckt men vädret är ju inte så fint så då skulle det kanske bli att göra våfflor. (Jag som inte äter våfflor:/)
Men nu ska jag börja ta mig till sommarjobbet. här kommer en bild på ålderdomshemmet jag somamrjobbar på :).
 
 
 
Hörs senare!
Kram från Emma!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo