» Om dagen

Tjena! SItter nu och väntar på att snart göra min kvällsrutin så som dusch, ta alla mina mediciner med mera. Det tar sin tid:/
 
Idag har jag varit på jobbet och eftersom jag började elva så fick jag vara med på en aktivitet i aktivitetsrummet "Gläntan" och idag blev det att grädda och äta våfflor vilket blev mycket omtyckt!:).  Jag ändrade också min tid på fredagen (min sista dag) så att jag slutar 13 istället för 16.
 
I helgen ska jag på Streetrace SM på tierp arena med Björn :). ska bli jätte kul, kommer aldrig glömma när vi var i Strängäs på Streetrace SM och i Tierp är mycket större! Sen har Björn idag pratat med en som heter Jonte om jag kan följa med i bilen under ett race, får se om det blir av?!:D Om jag är med i ett sånt race då kan jag sedan dö lyckligt ;D.
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-B_FCc-QKEQ 
 
Hahah skämt och sido, imorgon har jag mer tid att sitta vid bloggen så då blir de väl att presentera sig och säga vad bloggen kommer innehålla. Men nu är Bjrön här så ska ta min medicin och så och sen ska jag vara social imorgon och sen sova typ eftersom jag jpobbar i morgon också:). Imorgon ska jag komma ihåg att säga hejdå till den bästa handledaren man kan tänka sig! Hon tar ju semester efter passet imorgon:). Är så glad att jag haft henne som handledare i ungefär ett och ett halft år. 
 
Men säger godnatt redan nu så hörs vi imorgon!
 
Kram från Emma!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo