» Tänkte börja blogga...igen!

Hej nu är det här min fjärde blogg på lite över två år! Vi får väl se hur det går den här gången, är i alla fall bloggsugen igen och vill börja blogg nu så startade en ny :). Har fhållt på i några timmar på designen och hoppats på att den blivit hyffsad. Är som sagt inte så bra på att designa och har inge bra redigeringsprogram och inte heller något bra ställe att degina på. Någon som har något bra förslag på något bra redigeringsprogram? :)
 
By thw way, tänkte inte blogga så mycket nu ikväll efterom jag är hos en kompis :). Jag har i mina tidigare bloggar presenterat mig och tänkte göra det den här gången också men det kommer jag inte göra idag eftersom jag  som sagt är med en kompis. Men ni får en bild på mig så länge så ni vet hur jag ser ut typ^^
 
 
Finns ju också bilder på mig i headern men jag hoppas att ni vill läsa det jag tänkte skriva här:). Berättar mer vad som kommer finnas på den här bloggen mer när jag prenterar mig. Men nu ska jag äta mat (lagat egen lyxig mat, korv med bröd haha;)
 
Hejdå så länge!
 
Kram från Emma!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo