» Tillbaka-Om helgen

Hej nu har jag kommit hem från streetrace SM. Det var sjukt kul! eller kom egentligen hem igår kväll men var jätte trött så kollade bara lite på vad mamma och Lasse köpt på Gekås i Ullared.
(Nu när jag skriver så visar mamma kläderna för Nellie och Linn och de blir jätte glada och Nellie skriker YEY!)
Sen idag har jag varit hos läkaren och sen har det varit mycket som ska göras eftersom mamma, Lasse, Nellie och Linn åker till husvagnen idag. Jag ska också dit någonting, kanske imorgon :)
 
I allla fall, i fredags när vi kom dit så fick vi käka och arbetsledaren Lobo visade oss vart vi skulle sova. Vi skulle få sova i ett hus med massa rum med massa våningssängar i :). Men vi valde att få sova i skönare sängar I Mästa, det vara bara 45 minuters bilfärd så det var det värt eftersom det var lite smått fylla på kvällarna/nätterna. 
Vi fick också äta mat där gratis och på fredagen fick vi köttbullar i brunsås och potatis. Sen fanns det inte så mycket mer att göra än att titta, vilket var awsome eftersom vi fick titta här!
 
 
Fick också gå runt med de här bandet!
 
Sen hände det inte så mycket mer så vi fick åka till Märsta och vi la oss tidigt för att vara utvildade:).
 
Lördagen så fick vi stå i Up linen och fixa så att alla dragracingbilar visste var dem skulle eftersom det fanns MÅNGA olika klasser. Men dem kunde redan efter som de var "proffs" eller vad man ska säga. Så vi drog  och kollade på racen istället. Efter ett tag blev det att äta lite mat och då blev det korvstroganoff med ris. Vi pratade också emd en som heter Glen om det gick att jag fick åka med TTR Jompa som åkte en grå 240 som det stod landracing på och det fick jag men inte fören på söndag.  Sen hände det inte så mycket mer. Brände mig som fan i lördags eftersom jag var ute hela dagen plus att jag hade glömt att smärja in mig så det blev massa after sun när jag kom till Märsta. 
 
Tänke också visa min underbart snygga väst jag hade hela helgen sjuk snygg outfit...
 
 
Söndag då, det var den dagen som det regnade på morgonen så då blev allt förskutet, vi kunde nog inte börja köra fören ett.. Men då passade jag på att kolla runt lite på banan ;)
 
 
 
 
Men den här dagen jobbade jag ingenting utan då fick Björn så och spola vatten så att bilarna kunde burna.
Jag stod hela dagen nästan på up linen och väntade på att få åka, började bli ganska nervös när vi åkte och fixade licensen till mig. Man måste ha det för att få åka med.
 
Sen började dem spänna fast mig i bilen och jag blev ännu mer nervös..
 
Men sen blev det så tajs om tid så tävlingarna började istället och då får man inte åka med så det var bara att hoppa ur bilen och vänta. medans jag väntade kollade jag sjäälvklart på Jompa när han körde och då stälde sig bilen på bakhjulet när han körde och jag blev ännu mer nervös...
Efter sStreetrace SM tävlingarna så blev det dragracing tävlingar och efter de så blev det shootout alltså streetrace stege typ så det var inte fören klockan halv sex som jag fick åka men det var värt att vänta på, HELT JÄVLA AMAZING!
Det första jag sa till Jompa var "EN GÅNG TILL" Jag grät av lycka men det blev ett problem...Nu vill ju jag också åka dragracing/streetracing..
 
Hahah dagen var underbar iaf! Kommer aldrig glömma den dagen, Fotografen Björn tog kort under helgen så de kommer fler bilder men ni som itne var där i Tierp arena, ni missade något!
 
 
Nu ska jag springa till tvättstugan! hörs!
 
Kram Emma!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo