» Sjuk!

Hej! Idag har jag varit hemma och haft migrän. Mår väldigt dåligt just nu på grund av att min (biologiska) pappa har tydligen setts till runt där jag bor dit han verkligen inte hör hemma. Han har varit borta i fyra år. vill inte ha någonting med honom att göra så önskar han bara kunde få han att förstå att de han gjort kommer aldrig att förändras alla mina syskon mår dåligt av han. De vågar knappt gå till skolan som är 50 meter från huset. Det är faktiskt helt sjukt hur en person kan förstöra så många människors liv genom att bara tänka på sig själv och göra något så korkat.
 
Aja mer om det hålller just på att lägga upp en video men det tar grymt långt tid! men gör de som ett test för att se om de är kul och så. Det är ju trots allt första gången så får se hur det blir. Jag gör mest videon för att jag ska lära mig "prata framför grupp" jag vet att väldigt många kan få tag på videon och kolla och de blir jag ganska skraj över men vi får se hur det blir^^
 
Imogon börjar jag praktiken 12 så får se om jag orkar och om jag sover bättre inatt. På torsdag är det gymnasiemässan i Västerås så ni får gärna komma och säga hej!
 
Men nu ska jag faktiskt försöka göra mig på en annan video men då kommer jag inte vara med i bild för ser ut som en rugguggla nu när jag varit sjuk ;).
 
Hoppas alla mår bra och att dem som haft höstlov hade ett bra lov och att ni inte var allt för trötta idag i skolan ;)
 
Vi hörs senare!
XO Emma!
 
Bild på familjens fyra fina hundar, mamma, pappa och två döttrar!
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo