» Den här månaden-Haul

Hej! Nu är det så att jag hade tänkt att berätta lite vad jag gjort den senaste månaden genom en till haul! Det kommer vara saker till skolan och kläder. Låt oss börja!
 
För typ en månad sen eller lite mer så var jag på en marknad elelr vad man ska säga det i stan. Jag var där i tre dagar. Första dagen köpte jag ett linne, ett likadant linne köpte jag dagen efter fast svart för att jag inte kunde bestämma mig. Så det blev ett vitt och ett svart sånt här linne!
Den här modellen är lite längre än vissa andra Jack daniels linnen. Jag köpte dem här linnena hos ett svenskt företag eller vad man nu ska kalla det som åker runt och säljer kläder på marknader och så. Min kompis tjej köpte ett lite kortare jack daniels linne på ett annat stäle men då var hon tvungen att sy ihop nästan hela plagget själv för att sömmarna på båda sidorna hade gått upp. Så antar att mitt linne har lite bättre kvalitet och är ett mer seriöst "företag".
Sen den sista dagen så tyckte mina kompisar att det var en speciell tröja som passade lite extra på mig. dem tycker jag ofta går i lysande kläder så då tyckte dem att den här tjöran passade lite exra mycket på mig.
Det är alltså en jätte mysig tröja med skrikrosa luva och armar! Inte en tröja man kan ha varje dag men jätte skön är den verkligen! Den kotade bara 150 kronor!
 
När jag hade kommit hem från Turkiet blev det dags att köpa skolsaker. så jag sprang runt med min kompis William  och letade efter en kalender och hittade till slut en man gör själv och då köpte jag den på Åhlens för 129 kr.
 
 
Jag tycker det är lättare när den är gjord på det här sättet för då står det en liten siffra i varje ruta. Det är för klockan så kan man skriva vad man ska gör lite varje timme om man nu har en sån fullspäckad dag.
När jag ändå var på Åhlens så köpte jag också ett nytt torrschampoo som jag ville prova, Jag har tidigare haft ett torrschampoo från Batiste vilket var jätte bra men man fick nästan vitt hår av det så tänkte först prova batistet torrschampoo för brunetter men har också hört bra saker från proffs så köpte det. Men jag har bara provat det två gånger men är inte allt nöjd en då länge. På proffs torrschampoo står det att det är för oligt hår vilket jag har men jag tycker inte att man får samma rena och fräscha känsla som jag fick av batiste men får se vad jag tycker längre fram när jag använt det mer.
 
Sen på kvällen när jag kom hem så kom Björn till mig och då åkte vi iväg till Maxi och köpte lite pennor och så. Det första pennsättet är fyra stiftpennor. Kanske inte dem bästa men dem kostade bara 10 kronor så tycker det är värt pengarna. 
 
Sen köpte jag ett set med 10 pennor, allt ifrån stift till tusch till bläck. Man fick också med ett sudd och stift till stiftpennan. Det sättet kostade 20 kronor vilket inte heller var dyrt.
 
Sen är jag en sån tjej som älskar färger och jag tycker det är lättare och roligare att pugga med färger så jag köpte 30 st tuschpennor för bara 20 kr! Det var jätte billigt, visst det är kanske inte det bästa pennorna. jag skulle itne köpt dem om jag skulle rita och så med dem men om man bara ska fylla i ord och så när man pluggar så är det pperfekta pennor:).
 
Jag är också en sån tös som tappar bort sudd HELA TIDEN så jag köpte två sudd för typ 5 spänn vilket är typ gratis xD Jag har sånna sudd hemma och dem är jätte bra! jag hatar sudd som är skit kassa att sudda med..
 
Den första veckan som börja efter att jag kom hem från Turkiet var det praktik som gällde för mig. det var jätte kul med en ny praktikplats och så. Men sen när helgen kom märkte jag att jag inte hade ett par jeans kvar typ! Alla var sönder eller någonting sånt så jag och Björn fick kasta oss till affärer och då på Lager 157 köpte kjag ett par svarta jeans som är jätte sköna, det är stretch och då känns det som typ tigths eller mjukisbyxor. Det är ganska hög midja också vilket jag kan tycka är ganska skönt ibland.Dem kostade 300 kronor.
 
Sen köpte jag också ett par jeans som jag har sen tidigare fast en lite ljusare modell. Dem kostade 150 kronor. 
 
Sen drog vi in på H&M och där köpte jag ett par vanliga svarta tights som är bra att ha för det kan man ha till typ allt:). Dem kostade 80 kronor.
 
Sen har jag köpt en Jeansstjorta från H&M men kommer dock inte ihåg när. jag tror det var när jag skulle köpa bikinis men blev fast och var tvungen att köpa den för att över huvud taget ta mig ifrån affären xD
Mörk bild på den men det är i alla fall en ljus jeansstjorta.
 
Aja sen ska jag berätta att jag fått en jätte fin present av min kära vän David. När jag och jag var på stan så drog vi till Ur&penn för att jag ville kolla vad som fanns där eftersom det var alla smycken för 20 kronor. Då köpte jag det här armbandet till mig själv.
 
Jag fick också en jätte söt ring av David som det är ett kors på(älskar kors)
Så tack Kära David för presenten:).
 
Nu ska jag springa och hjälpa mamma lite för snart kommer en valpköpare och ska ta hem en valp.Den som får ett hem idag är piggelin!
 
Så vi får höras senare!
Kram på ER!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo