» Myser med valpar innan läggdags

Nu har jag precis kommit hem efter att jag först drog till coop och sen drog jag bara hem och lämna lite saker och så sen så fråga en liten vän om jag ville komma över och ses en liten stind vilket jag gjorde. Så var hos Tobias en stund ovh nu är jag hemma igen. 
 
Innan jag drog iväg så sa jag cokså hejdå till Piggelin och Twister som fick nya hem idag. det kom en tår när Twister skulle åka. Att man ska bli så fast vid vissa bebisar! Hjärtat pricker och går av att se valparna försvinna ifrån oss. Men vi vet att dem kommer att få ett bra hem nu. Men det är ändå jobbigt!
 
 
Juste om det är någon som är intresserade av en labradorvalp så har vi två svarta tikar kvar, en brun tik som ska ut på halv foder och en brun hane. Kommentera här om ni är intresserade!
 
Men nu ska jag säga hejdå och godnatt för nu ska jag sova så att jag orkar med att gå upp imorgon. Jag börjar sju eller åtta jag får typ välja sj'älv. Jag behöver inte ens komma om jag itne vill^^. Hahah men behöver vara där för att lära mig ju ^^. Ska ju bara vara där i två veckor till sen byter jag ju tillbaka till min gamla praktikplats:).
 
Så ni får sova så gott nu! BYE!<3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo