» Favorit marabou?

Hej! Har ni provat den nya maraboun? Den lanserades i fredags som heter jelly beans och jag har inte provat den och jag tycker den inte verkar så god. Men jag har däremot provat två nya smaker som dock inte lika nya som jellyn. Det är i alla fall dessa.
Som ni ser på bild så är det som små kex i chokladrutorna. Den ena ska tydligen smaka salt och sött och den andra sött och sött. Jag tyckte dem här inte var så jätte goda. Jag som älskar sött och salt förväntade mig att det skulle bli mitt favoritgodis. Men så blev inte fallet. Det smakade inte speciellt mycket salt och jag tyckte chokladen inte ens smakade marabou. Den smakade nästan lite smör. Ja jag vet inte jag ger den inte mycket poäng. Svårt att äta var det också då kexet var ganska hårt. Det hade nog varit bättre om det var kex-smulor i chokladen istället. 2/10 poäng får den utav mig.

Har ni smakat någon utav de nya marabouna? Vilken är eran favorit och vilken skulle ni vilka ha tillbaka? :) skulle vara kul att höra era åsikter så kommentera gärna!


elinore
14 April, 2015 - 22:41 / BLOGG: http://elinorejarlehag.com/

Detta har jag helt missat! Måste se om det finns på ica här! :D
Själv tycker jag mycket om crunchy corn och Orio smakerna :)
Vilken är din favorit?

Svar: Ja du får prova och se vad du tycker! :) Min favorit är nog oreo eller digestive :)
Emma

Amanda
20 April, 2015 - 22:41

Men åh kan du intebörja blogga mera :( din blogg är så sjukt bra och jag är typ beroende av den :(

Svar: Vad roligt att du tycker det! Jag ska blogga mer jag lovar! har bloggat några inlägg de senaste dagarna men de verkar inte vilja komma upp så ska kika på det ikväll varför inte inläggen läggs upp. :)
Emma

Anonym
23 April, 2015 - 22:41

Mjölchoklad tycker jag bäst om:)

Svar: Ja det kan jag hålla med om. Ibland är orginalet godast :)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo