» Hoppas allt fungerar igen

Hej! Nu har jag i flera dagar försökt få ut ett inlägg och jag vet inte varför det inte går. Jag vet inte ens om jag får ut det här inlägget heller men jag hoppas verkligen det fungerar efter alla desa försök. Jag tror att jag har hittat lösningen. Men vi får se.  Jag vill i alla fall be om ursäkt att jag inte kunnat lägga ut någonting. Men nu vet ni varför.
 
Nu är jag i alla fall hemma ifrån jobbet och är ledig imorgon så kan säkert föröka uppdatera mycket imorgon. Vad vill ni att jag ska skriva om?
 
Sist vi skrev så har det inte hät så mycket i mitt liv. Jag har jobbat hela helgen, var på middag med jobbet på Limone i fredags vilket var jätte trevligt. Jag har även varit på sjukhuset och tagit prover, handlat och andra tråkiga vardagliga. Vad har ni gjort?
 
Jag fick förresten en förfrågan om jag kunde förklara hur jag lockar mitt hår. Det vill jag jättegärna göra men jag undrar bara hur? Då måste jag fota medans jag lockar och vet inte om det är sålättt att förstå med bilder. Har ni något förslag? Jag ska försöka fixa det men jag kan inte lova att det blir bra. Men ska göra allt jag kan!
 
Men nu ska jag kolla på min kära serie New Girl. Jag har dessutom börat titta på en annan serie som heter Rita som är en dansk serie. Jag trodde jag skulle tycka det är jätte jobbigt att kolla på en serie med danska då jag brukar tycka det är jobbigt men det tycker jag inte. Jag har bara sett några få avsnitt så kan inte säga mycket om den men tycker den är helt okej. Jonathan har också börjat kolla på en serie som heter Californication som han tycker är jätterolig så funderar på att kolla vad det är för serie. 
 
 
Men vi hörs senare!
 
Kram!


Fanny
22 April, 2015 - 00:01

Ett förslag är att filma under tiden du visar hur du gör ditt hår, det är mycket enklare att förstå, du behöver ju inte ha ljud på om du inte vill utan går lika bra med nån musik!
Kul att bloggen funkar igen, kram!

Svar: Ja det kan jag ju kanske göra. Men måste man använda sig utav Youtube då? är inte då duktig på de där så får nog kolla först hur man gör:) men tack för tipset!
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo