» Mobilspel mot andra?

Hej! Jag måste nogvara den mest tråkigaste människan på jorden. Kommer ni ihåg Quizkampen som alla spelade förut? Jag spelade det som en galning då men för någon vecka sen så frågade min kompis om det fanns något spel på mobilen som man kunde spela mot varandra. Då kom vi på att vi kunde spela quizkampen igen! Och nu är jag fast igen! Jag fattar inte hur något sånt spel kan vara beroendeframkallande! Och jag som verkar vara den osmartaste människan på jorden lyckas ju alltid svara fel på frågorna känns det som!
 
 Men nu vill jag prova på något annat spel som man kan köra mot varandra. Har ni något förslag? Det enda spel jag inte vill spela är wordfeud då jag vet att jag blir så frustrerad att jag bara addar ner något fusk hahah.. Så det vill jag inte spela. 
 
Så skriv och kommentera vad just ni tycker är roliga mobilspel. Det behöver inte vara mot en annan spelare utan jag vill bara höra vad ni tycker är kul. Jag är ingen tjej som bara sitter och spelar mobilspel hela dagarna. (Även fast det låter så) men jag gillar attt spela när jag sitter på ussen på väg hem eller till jobbet. Jag är ju en sån som gillar att prata i telefon men om ingen har tid att prata med mig så är spel min sista utväg för att inte bli helt uttråkad. Så ge mig tips!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo