» Påskafton 2015

Glad påsk alla mina vackra läsare! Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag haft! Jag har nämligen haft fullt upp!
 
Först så städa vi lite och gjorde i ordning påskmaten. Sedan kom min familj och åt påskmat hos oss. Mina småsyskon busade som vanligt runt och det fick dessutom leta efter påskägg. Här kommer lite bilder ifrån när dem var här.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina och vackra kort, speciellt på min knäppa lillasyster Nellie! Haha!
Det var i alla fall jättetrevligt. 
 
Efter det gick vi ut med Nilla och drog sedan till mamma för att kolla om vi ville ha någonting innan hon kastar det eftersom hon måste rensa och bara ha med det absolut nödvändigaste i husvagnen. Jag vet inte om jag berättat det men mina föräldrar som älskar husvagnen oh naturen ska på heltid flytta till Mälarcampingen. Dem har bott där i två dagar nu och man verkligen ser hur glada och lyckliga dem är och hur underbart det verkar vara där. Dem berättar bland annat att dem har sjöutsikt och jättefina grönområden. Jag får åka dit någon dag och se hur det ser ut. I alla fall, vi fick med en hel del saker, tallrikar, skålar, glas med mera. 
 
Efter det åkte vi och handla en snabbis och vi åkte sedan hem och började diska efter påskmaten och vi diskade också om allt fi fått från mamma eftersom det varit inlindaat i tidningspapper. Det blev dessutom extra disk då min lillasyster Nellie lyckades tappa påskmusten och spruta ner hela min rena disk somm låg på tork. Sedan orgaserade vi om i skåpen så att allt fick plats och att det blev bättre ordning. Sedan gick jag lite snabbt igenom lite foton, teckningar och texter som var ifrån när jag var jätte liten. Det fanns bland annat ett brev då mamma skriver att jag troligen kommer bli nickare elelr målare när jag blir stor för at jag är så intreserad utav Äntligen Hemma på TV med Martin Timell. Jag imiterade tydligen Martin med hjälp utav legobitar med mera. Då var jag bara 3år. Men nu undrar jag, hur länge har inte Martin Timell varot programledare för Äntligen hemma? Han är väl fortfarande det vad jag minns och jag fyller 20 i år! Och hur gammal är han? Jaja, han är ju duktig på det han gör. 
 
Men nu är jag ganska slut efter dagen sp nu sitter jag med en kopp te och bullar och myser med täcket i soffan och ska snart se på "The five year Engagement" och se på en utav mina favorit skådespelare, Jason Segel. Hoppas den är bra! Har någon itav er sett den filmern? Är den bra?
Så såhär sitter jag och myser för mig själv :)
 
Den andra tekoppen är Jonathans men han sitter nu och spelar:P.
 
Hoppas i alla fall att ni mår lika bra som jag och att ni har det lika mysgt som jag! 
 
Ni får ha en fortsatt mysig och fin kväll så hörs vi!
Hejdå!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo