» Premierprodukter- the body shop

Hej! Jag tänkte nu visa vad jag fick utav premien på veckorevyn. Jag beställde ju 6 nr utav veckorevyn. Kommer inte exakt ihåg vad det kostade men har för mig det kostade 199 kr plus 49kr frakt. När man betalat den räkningen så fick man på mail ett meddelande om att premien kommit på posten. Jag har hört att mnga säger att man inte får premien och så det är därför jag vill förtydliga att man får premien med saker men man får hämta ut den själv och man måste hålla koll på mailen. Och som sagt man måste betala räkningen innan dem skickar den.
 
Men nu tänkte jag gå igenom vad jag fick. Det här erbjudandet var värde runt 1000kr om jag inte minns fel.
 
Den första saken är ett solpuder ifrån the body shop. Eller puder och puder jag vet faktiskt inte riktigt vad det här heter men det är små kulor i en burk. Man tar bara borsten och snurrar runt lite försiktigt precis som om det vore kompaktpuder. Är det någon som vet vad det heter?Jag är inte så insatt i just sånt här slags "puder". Blir det någon skillnad på huden om det är kompaktpuder eller såna här "kulor"? Ni får gärna berätta!
 
Den andra produkten jag fick är också ifrån the body shop som alla tre grejer är ifrån. Det är en BB.cream i färgen 02. Jag har inte öppnat eller provat den än men jag hopas att det är rätt färg.
 
Den sista saken jag fick är en ögonskugspalett me fyra stycken jättefina skimmriga skuggor som är i kuber. Jag har swatchat på handen och dem verkar bra pigmenterade! Det är verkligen mina färger också!
 
Men nu undrar jag en sak. Har någon utav er testat smink ifrån the body shop? Det har nämligen inte jag så jag tycker det ska bli så roligt att få prova dem här produkterna. Vem vet det kanske blir mina favoritprodukter. Vilket sminkmärke är erat favoritmärke?
 
Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi någon annan dag! 
 
Kram!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo