» Tangentbord bortskänkes!

Hej på er! Nu har det gått några dagar sen jag skrev. Men jag skrev ju tidigare att jag var ganska upptagen i helgen och i torsdags och fredags med massa jobb. Men idag är jag ledig. Är ganska förkyld.  Har ont i halsen och snuvig hade feber i helgen. Men idag ska jag i alla fall åka till två vänner i Enköping. Ska bli roligt att åka dit. Det var länge sen jag var där nu. 

På torsdag är det valborg! Vad ska ni hitta på då? Jag ska jobba men ska kolla ifall jag kan sluta tidigare. Men det går förmodligen inte. Sen dagen efter så börjar jag tidigare så spelar inte så jätte stor roll men hade vart kul.

Under helgen då jag jobbat har Jonathan vart en liten shoppaholic och köpt en hel del till både Nilla och han. Nilla fick lite saker till träningen bland annat som är på måndagar. Hon fick också massa ben och godis. Han köpte förmodligen inga hundpåsar som vi behövde men men. Till sig själv köpte han ett nytt grafikkort till min dator för ca 2500 kr och ett nytt tangentbord för 1600 kr har jag för mig. Jag har ett tag nu klagat på att det tangentbordet som han spela på lät väldigt illa. Han kunde ju sitta uppe på nätterna och spela och jag vaknade alltid av ljuder då dator står väldigt nära sängen. Jag trodde han skulle köpa ett tystare men det blev snarare tvärtom!  Dem han prata med u affären sa till och med att han nog köper det högljudaste tangentbord man kan få tag på! Bull han retas med mig eller? Han säger att det är ett riktigt bra tangentbord ä. Bland det bästa men jag vill ju kunna sova! Jag får väl vänja mig att inte ens kunna höra vad jag själv tänker. Eller sälja det i smyg och hoppas att han inte märker det haha.

Men nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning och åka sen! Hoppas ni får en trevlig vecka så hörs vi! 
Kram!


the devil 666
28 April, 2015 - 08:36

ja de va roligt att träffa dej vännen ;)

Svar: Ja vi hade väldigt intressanta konversationer igår! :) Roligt att träffa dig igen!
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo