» The Spring TAG

Hej! Nu kommer ännu en till TAG för jag verkligen älskar att göra såna inlägg! Nu när det har blivit underbart väder då i alla fall jag kan gå med linne mitt på dagen så tyckte jag det passade utmärkt att göra en TAG om våren. Vi sätter igång på en gång!
 
1. Vad tycker du är det bästa med våren? 
Att det blir varmare, ljusare och att folk blir gladare och är ute mer och hittar på saker tillsammans. Alla nya vårkläder med lla fina färger och sen mitt absoluta vårtecken för mig. Mina älskade bilträffar drar igång igen!
 

2. Ungefär när börjar och slutar våren hos dig?
Jag vet faktiskt inte. Jag tycker att det är vår när snön är borta och att det brjar bli varmt. Det brukar vara runt aril tror jag. Sen tycker jag att Juni är början på sommaren då sommarlven och så brukar dra igång. 

3. Om du skulle lista alla årstider i ordning om hur mycket du gillar de, på vilken plats skulle våren komma?
1. Sommar
2. Vår
3. Vinter
4. Höst

4. Hur ser den perfekta vår outfiten ut?
Ett par ljusa jeans och någon färgad topp i någon pastellfärg tror jag. Jag gillar att bära avrma färger på sommaren som korall till exempel. Varma glada färger gör en grad och jag tänker på våren!

5. Hur ser en perfekt vårdag ut?
Det ska vara varmt och soligt. Att man är ute och hittar på något med kompisar tex grillar eller går promenad och busar med hundarna eller bara allmänt tar det lungt och chillar och njuter.

6. Vad gör du helst en vårdag?
Som jag skrev på den tidigare frågan. Ta med sig kompisarna någonstans, tex björnön, och går en promenad då jag tar med mig min hund och att man sen kanske fikar eller grillar och har det skönt och chillar.

7. Vilket är det tydligaste tecknet på vår du brukar se?
När snön smälter och det börjar bli lite varmare. Att mer ser solen sticka fram bland alla tråkiga moln.

8. Favorit vår färger?
Ljusa färger, korall, mintgrön, rosa med mera.

9. Favorit skönhetspryl på våren?
Eftersom jag jobbar inom vården vill jag helst inte sminka mig och så på jobbet så jag har nog ingen speciell skönhetspryl men när jag väl sminkar mig så gillar jag att bronza upp ansiktet så man ser like brunare ch fräschare ut. Mina favoritbronzers är från The balm som heter Hot mama som jag visat tidigare och en bronzer ifrån Elf som är i färgen cool bronzer har jag för mig.
 
10. Vilken plats befinner du dig helst på, på våren?
Utomhus i skogen, vid vattnet eller bara chilla på ballkongen.
 
Det här var alla tio frågor om våren. Hoppas ni gillade den så hörs vi senare!
 
Hejdå!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo