» Blev av med oskulden till julgala?!?!

Hej alla mina smurfar! Idag är det äntligen fredag hörrni! Vad händer under luciahelgen då? För mig så blir de shopping,  julgala och julbak med familjen. Ännu en gång en fullsmockad helg vilket är roligt ibland! Men idag ska jag bara ta det lugnt och vila då jag är fruktansvärt trött! Så jag har faktiskt köpt ben&jerry som jag ska äta lite av idag framför en god film. Någon film som ni rekommenderar? 

Som några av er redan vet så fyllde jag 20år för ca 2 veckor sedan. Och jag har faktiskt inte förlorat den där "oskulden" som många hör samma dag de fyller år. Det är nämligen oskulden till systembolaget. Men idag blev jag av med den och köpte hem lite till imorgon då jag ska festa lite som jag inte gjort på väldigt länge så det ska bli roligt! 


Men nu till dagens lilla fråga, vad ska ni göra i helgen? Jag funderar förresten på att börja ha en "dagens fråga". Vad säger ni om det och ska vi prova och se hur det blir? Det kan vara allt från himmel eller jord. Idag blir isåfall en väldigt enkel fråga idag, nämligen det jag skrev tidigare vad ni ska göra i helgen? 

Juste en anna sak, vi får se om jag hinner bligga imorgon då jag ska på julgalan. Men jag ska försöka ta fina bilder och lägga upp här på bloggen. 

Men nu ska jag se film!
Ni får ha det så bra så hörs vi!
Kram!
/Emma



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo