» Julmarknad i helgen?

Hej alla mina smurfar! Idag har varit en ganska jobbig dag. Vakna och gjorde mig iordning och drog sedan till jobbet. Jobbade över så slutade en halvtimme senare. 

Sen tror jag ingen har missat att SJ haft problem idag. Det har varit mpnga tåg inställda och det skutade väl med att alla tåg blev inställda mot slutet utan ersättningsbussar så många vänner har inte lyckats ta sig hem. Kent skulle komma till mig med tåget och han lyckades komma hit efter en lång försening. 

Nu är han iaf här och vi ska nu dricka lite te och ta det lugnt för jag är riktigt trött efter den här veckan. Då jag inte fick någon sovmorgon på tisdagen då jag skulle till köping som jag vloggade om så har jag inte fått sovmorgon sen förra torsdagen. Men imorgon ska jag verkligen sova! Sen får vi de vad jag gör mer. Det kan vara skönt med inte allt för planerad helg. Dock är jag jättesugen på att gå på en julmarknad. Någon som vet någon bra och mysig som är i helgen?

Förresten! Idag när jag kom hem så hade jag fått hem 5 paket på posten från fyndiq.se. Jag tycker det är jätteroligt att man får så många olika paket att öppna när man beställer från fyndiq.se. Imorgon ska jag gå och hämta ytterligare paket som jag fått. 


Men nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Ni får ha det så bra så hörs vi! Kram!
/Emma



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo