» Lite från Fyndiq.se

Heej alla mina smurfar! Idag tänkte jag faktiskt visa lite utav det jag fått hem från fyndiq.se som jag skrev om igår. Jag kan tyvärr inte visa allt då vissa saker är julklappar och vissa saker har även inte kommit ännu. Men vi kör igång!
 
Juste, om ni vill ha någon recension på någonting av produkterna så kan ni kommentera det så får vi se om
jag gör någon recension. 
 
Då jag inte hittar laddaren till min systemkamera så fick jag ta bilder med min vloggkamera men jag tror ni överlever.
 
Den första produkten har jag hört väldigt väldigt mycket om. Det är Nyx setting spray och det här är med dewy finish. Det finns även en med matte finish som jag också beställt men som inte har kommit hem ännu haha. Jag har varit sugen på att prova dessa så himla länge och har nu tagit mig i kragen och beställt hem dem. Så om någon utav er har provat dessa får ni gärna kommentera vad ni tycker om dem. Jag är iallafall sjukt taggad på att testa dem!
 
Nästa produkt är jag ganska besviken över faktiskt men det var jag som var för snabb och läste fel. Det är en palett ifrån märket Urban och är deras naked 3 palette. Jag vart så exalterad att jag inte läste eller kollade inte så noga och såg inte fören den kom hem att det inte var Urban decay´s naked 3 palette. Visst jag tyckte den var lite billig men eftersom det var blackfriday så tänkte jag att det var en stor rabatt rabatt på den. Det stod att den skulle kosta 400 och vet att den äkta Urban decay kostar ännu men men som sagt jag tänkte inte riktigt. Men iallafall, nu har jag en kopia på Urban decay´s naked 3 palette hemma och har swatchat lite och piggmenten är fruktansvärt dåliga tycker jag! Jag hoppas verkligen den är bättre på ögonlocken. Men jag tycker det inte är okej att man efterliknar märken på det sättet och dessutom nästan använder sig utav samma namn. Eller är det jag som överdriver nu? Sen tycker jag det absolut inte är fel med kopior. Jag har en kopia på Urban decay´s naked 2 palette från Viva la diva som heter Nudie och den tycker jag är jättebra. Men den vet jag ju är en kopia och dem försöker inte få det att vara så pass stor kopia att dem använder sig utav nästan samma namn. Vad tycker ni om detta?
 
Den sista grejen som jag fått hem är lösögonfransar som kommer ifrån något asiatisk företag. Det är 10 stycken par i en förpackning. Jag har alltid använt mig utav Depends lösögonfransar och jag tycker det är superbra men jag vill nu prova mig på dessa. Jag förväntar mig inte den bästa kvaliteten men jag är den som tyvärr slänger eller tappar bort mina lösögonfransar efter användning så för mig räcker nog dessa ändå. Det står att det är hög kvalitet och att dem är handgjorda så det ska bli spännande att testa hur dem sitter på och hur dem känns. Jag gillar inte lösögonfransar som känns för mycket. Det kan ibland kännas så att dem tynger ner hela locket då.
 
 
Imorgon ska jag på julmarknad tror jag och jag tänkte då prova dessa produkter för att få ett första intryck på på produkterna. Men som sagt, vill ni veta mer utav produkterna så får ni gärna kommentera ifall ni vill ha någon recension. Ni kan också komemntera ifall ni vill ha en vlogg om imorgon.
 
Men nu ska jag mysa med film och glass så hörs vi imorgon! Hejdå!
/Emma


Frida
06 December, 2015 - 21:22 / BLOGG: http://fridanyburgs.blogg.se

Fina saker :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo