» Min helg och min sjukhusvecka

Hej alla mina smurfar! Jag tänkte idag berätta lite om helgen men eftersom min kamera är hemma då jag är på sjukhuset i Huddinge så kan jag inte lägga upp bilder från helgen. Men det kommer senare. Men vi börjar med lördagen. 
 
Lördag:

Jag shoppar och kikar runt lite på Erikslund och på stan på förmiddagen med Jonathan och Kent. Sedan drog jag faktiskt bara hem och gjorde mig iordning för att åka och "förfesta" hos en arbetskollega. Sedan drog vi till Julgalan där vi fick stå i miljoner köer. Först för att komma in. Sedan till garderobern, sedan toaletterna. När vi hade kommit så långt så skulle vi hitta det bordet vi skulle ha. Det ska jag säga er var strul då folk rivit bort bordsplaceringarna, sedan vägrade folk ha fel och gå till de bordet som dem skulle sitta vid så vi fick ta ett annat bord med mera. Men det gick tillslut men det är så jobbigt att det ska bli så mycket strul med allt. Sedan skulle vi gå och ta mat och all mat var nästan slut. Det fanns inte ens gafflar till alla så vi fick springa runt och leta efter det också. Men innan jag fortsätter gnälla kan jag iallafall säga en bra sak, att vi fick varsin drickbiljett så att vi fick gratis alkohol om man ville. Vilket mitt jobb egentligen inte ska bjuda på men tydligen gällde biljetten till all slags alkohol och dryck. Sedan fick jag några drickesbiljetter till så det var nice! Men sedan så var showen, förutom att ljudet var ganska dåligt och att det var så pass nya låtar så att man inte riktigt kunde sjunga med så var det roligt! Det var roligt att få göra någonting sånt här med jobbet. Att få komma bort från vardagen och skratta och ha roligt med kollegor och inte bara prata jobb. Jag skulle lätt kunna ha några av kollegorna som vänner och umgås med på fritiden. Sedan åkte jag hem ganska tidigt. Var kanske hemma vid 1 eller 2 då min familj skulle komma till mig på förmiddagen på söndagen sen.
 
Söndag:
 
 
Jag vaknade ca 8.30 och gjorde mig iordning och sedan kom familjen och började med att baka pepparkakor, julbröd, knäck, julkola, nonstopskakor med mera. Vilket var väldigt roligt att vi gjorde det tillsammans.  Vi åt även tillsammans och hade det mysigt. Sedan på eftermiddagen hämtade jag även min syster som kom hem till mig en stund och umgicks med familjen så hela familjen blev samlad. När dem åkte hem sen så packade jag bara och tog det lugnt.
 
Måndag:
 
 
Klockan var 05.30 och larmet gick så det var bara att kliva upp och göra sig iordning för att sedan vara hos mamma klockan 7 för att åka till Huddinge sjukhus. Vi klarade att hitta och vi hann precis checka in på hotellet och sedan drog vi till sjukhuset och började intensivveckan. Först blev det 1timme sjukgymnastik, sedan blev det läkarbesök och massa prover. Sedan drog proverna över så vi fick ca 20 min lunch så vi sprang och köpte en sallad. Sedan blev det två timmars sjukgymnastik och vi provade en ny medicin bland annat. Vi får se om den fungerar på mig. Sedan har vi inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt på hotellet. Vi är på Attendo Park hotell. 
 
Vi får se vad jag ska göra mer nu, käka något och bara ta det lugnt. Vi får se! Men ni får ha det så bra så hörs vi, Kram!
 


Anonym
14 December, 2015 - 18:19

Hörde att det var kaos på julgalan men tur att det slutade helt okej endå och att ni kom in tidigt :-) hoppas den nya medicinen funkar på dig och att allt går bra nu :-) tänker på dig hela tiden ♡ men hoppas du får det bra där och även på hotellet kram ♡

Svar: Ja kaos var det! Men som sagt roligt hade vi. Medicinen verkar inte vilja fungera på mig så det var ganska synd men det får väl vara så då. Det är bra man testar och se vad som kan hjälpa eller ej. Ja vi har det skönt och mysigt på hotellet. :) Kram
Emma

Kenta
14 December, 2015 - 18:19

Skrev det förra som du vet :-)

Svar: Ja, jag förstod det :)
Emma

the devil
15 December, 2015 - 18:19

hoppas de går bra för dej :) stor kram från mig till dej :)

Svar: det går helt okej:) kramis
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo