» Siames? Sjukhus? Video eller ej?

Hej alla mina smurfar! Nu har jag precis kommit hem ifrån affären och ska nu göra lite mat. Det blev något enkelt idag som går fort att göra, fiskbullar och potatis.  Men iallafall. Igår blev det inget inlägg då jag inte kom hem fören 22 och skulle då ställa mig och laga mat till matlåda och sedan duscha och gå och lägga mig. Men iallafall. Imorgon tänkte jag redigera en vlogg från i söndags men jag undrar om ni ens vill se den? Jag har dem senaste veckorna sovit extremt dåligt. Jag sover max 4 timmar per natt. Därför har jag inte någon energi till videos tyvärr. Jag tänkte spela in en video där jag pratar om vad som händer i mitt liv och varför jag sover så pass lite. Men jag vill inte bara gråta i en video för de vet jag att jag kommer göra. Men får se om det blir ett blogginlägg om det iallafall. 
 
Just nu räknar jag bara dagarna. På måndag den 14/12 så läggs jag in i Huddinge sjukhus och ska vara där i tre dagar. Varför jag läggs in tänkte jag också ta i ett annat inlägg. Men min fråga till er, vill ni att jag bloggar om det eller vill ni ha en video?
 
Juste en annan sak jag fick reda på idag. Jag har ju varit intresserad av att köpa katt nu ett tag och eftersom jag är allergisk mot vissa kattraser så vill jag ha en speciell ras som heter siames. Siameser är väldigt sociala katter och trivs om dem är flera. Därför tänkte jag köpa två katter. Jag fick besked idag att hon fått två katter och att en redan var tingad så tyvärr så kan jag inte köpa katt ifrån henne om jag inte hittar en siames någon annanstans. Jag hörde av mig ifrån ett annat katteri i augusti eller någonting sånt men då fick jag till svars att jag var för ung för att typ äga en katt då unga människor reser mycket och upptäcker världen. Det är synd att jag själv inte får ta ansvaret och kan välja sånt. Jag har inte rest någonstans sedan jag tog studenten. Vissa gillar att resa och andra inte. Men men sånt är livet. Det är synd att det är så svårt att få tag på siameser. 
 
Men men, nu ska jag äta så får vi höras imorgon. Ni får ha det så bra så hörs vi kram!
 
 
/Emma


Kenta
08 December, 2015 - 20:18

Du gör det som känns bäst för dig att berätta om livet just nu. Jag hoppas det löser sig med sömn och allt det. Jag kommer stötta dig allt jag kan som jag sagt till dig tidigare att jag gör. Jag vill ditt bästa som du vet. Men får hoppas detta elände vänder så snart som möjligt :-) kram ♡

Svar: naw du är så snäll mot mig. tack för att du hjälper och stöttar mig! :)
Emma

Amanda
08 December, 2015 - 20:18

Klart att vi vilk ha videos, älskar att titta på video, blir lite tråkigt med bara inlägg annars :D Keep up the good job! Älskar din blogg :) kram!

Svar: Tack! vad gullig du är! klart det kommer komma upp videos i framtiden! :)
Emma

Kenta
08 December, 2015 - 20:18

Det är så fel av henne som säger att du inte får köpa katt av henne. Att ungdomar vill resa och sånt. Du reser inte alls mycket. Men hoppas det löser sig med kisse katterna :-) jag älskar siames för den personligheten dom har och att dom är lite annorlunda :-)

Svar: ja jag borde få ta ansvar själv om jag kan ta hand om en katt eller ej. jag maila till kattuppfödaren ogår och undra om jag kunde tinga henne och sedan köpa en katt ifrån något annat katteri så får se vad jag får för svar. :)
Emma

the devil
11 December, 2015 - 20:18

håller tummarna för dej angående katterna hoppas du hittar nåra :)

Svar: Tack! har fått tag på en katt nu så jag är supertaggad för de!
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo