» Vilka träffar man på power meet?

Hej! Idag börjar den första dagen på den underbara power meet som för mig nästan är bättre än julafton. Har ni inte varit där och gillar bilar så tycker jag verkligen att ni ska titta förbi! Jag kommer umgås med en del olka personer men om någon vill träffa mig då får ni gärna skriva någontinas eller ringa mig så tror jag självklart vi har tid en stund. 
En person som ska vara med mig hela helgen är i alla fall Kent som kommer fredag kväll och sover hos mig till söndag. Det ska bli roligt att ha han med då han aldrig varit på power meet och vet att han verkligen brinner för sånna här event.  Jag tänkte ta med mig kameran och försöka ta lite bilder. Hoppas det blir bättre bilder än vad det blev förra året. Jag kan slägga upp lite bilder från förra året eller om det var två år sen. Alltså det märks att jag inte är en bra fotograf. Appropå det så är det faktiskt lite komiskt. Min kamera som jag köpte förra året har jag MAX använt 10 gånger. Men jag ska verkligen bli bättre på att använda den. Min förra kamera som jag glömde i Cypern...Är så duktig.. Den hann jag väl använda också 10 gånger. Men den här gången är jag mer rädd om min kamera. Jag har lagt ner mer pengar på både kameran och utrustningen. Jag tycker det är roligt attt fota men det är så jobbigt att springa runt med en så stor "klump". Men man lär väl sig tillslut. 
 
Men tillbaka till ämnet. Här kommer bilder från tidigare power meet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när jag går igenom gamla power meet bilderna så kommer jag ihåg att jag inte hade någon systemkamera förra året då jag inte hunnit köpa en ny efter att jag glömt den i Cypern. Så bilderna är tagna från en seg mibl så därför många bilder är väldigt dåliga och att bilen nästan hann åka förbi innan kortet togs. Hahah så iår måste det bara bli bättre bilder. Iår blir det dessutom bättre sällskap.
 
Hoppas ni får en udnerbar helg! Kommer uppdatera dåligt i helgen. Får se om det blir något inlägg i helgen. Annars hörs vi nästa vecka. 
 
Och förresten! Njut av solen nu när den ÄNTLIGEN ÄR HÄR!
 
 
 


Kenta
02 Juli, 2015 - 12:15

hoppas det blir en kanonbra helg :)

Svar: Det lovar jag att det kommer blir. kommer bli kanonväder också!
Emma

Mathias
12 Juli, 2015 - 12:15

jaa gud powermeet ..haha fy rätt varmt den dagen tok seg dagen efter satt med snoken ner i bärsen på puben och gäspade så tårarna rann (Y)

Svar: Hahah ah allt händer på power meet! Älskar power meet! Men som sagt, det var sjukt varmt!
Emma

Felicia
16 Juli, 2015 - 12:15

Blogga:(((( har kikat in här hur många gånger som helst i hopp om att se ett nytt inlägg men det kommer ju inte :(

Svar: Hej! Jag har nu skrivit ett inlägg om varför jag inte bloggat. Hoppas du förstår!
Emma

Hilda
22 Juli, 2015 - 12:15

Snälla blogga!!

Svar: Hej! Jag har nu skrivit ett inlägg om varför jag inte bloggat. Hoppas du förstår.
Emma

Katrin
30 Juli, 2015 - 12:15

Blogga!!!:(

Svar: Hej! Jag har nu skrivit ett inlägg om varför jag inte bloggat. Hoppas du förstår.
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo