» Ännu en haul

Hej allesammans! Nu kommer ännu ett inlägg på saker jag köpt. Jag tänkte först visa lite inredningssaker jag köpt på Ikea, Jysk med mera men de kanske folk tycker är tråkiga eller vad säger ni? Här kommer i alla fall lite bilder på de jag köpt ifrån Cocopanda.se och Brallis.se. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad som kom från vilken hemsida men jag vet att det mesta kommer från Cocopanda.se eftersom dem hela tiden har rabatt och bra priser. Men jag tycker vi sätter igång så att det inte blir allt för långt inlägg!

 
Här såg paketen ut när jag fick hem dem. Jag har dock lagt ner allt jag köpte i min nya smink hurts nu när jag monterat ihop den. Så här ser min sminkförvarings hurts ut nu.
 
 

Det är massa sladdar just nu på golvet som jag inte hunnit fixa i ordning än. Min sminkspegel är dessutom förskräckligt skitig, jag har en massa Veckorevyn tidningar som inte ska vara där och dem sminkborstarna som är där och upp och ner är där bara för att dem ska torka av lite för jag tvättade några utav mina sminkborstar igår. 

 

Här är två fondations som jag köpte för att prova och en känd concealer. Ni ser nog på bilden vart dem kommer ifrån. Jag är ute efter att hitta den perfekta fondationen. Jag gillar att prova på fondations för man hittar alltid någon som man tycker är bättre. I alla fall jag.

 

En annan sak jag klickade hem var också en kändis från The Balm som är en jättefin highlighter. Nu på sommaren är det jättefint med en hilighter och nu är jag på jakt efter en ny favorit. Någon som har den där och har några åsikter om den?

 

Sedan köpte jag en del läpstift från Nyx, som heter Nyx butter lipstick. Jag köpte också två läppstift ifrån Makeup revolution och ett läppstift ifrån Bh cosmetics.

 
 

Sedan har jag köpt hem en utav mina älsklingar som jag är jätte taggad på att få exprimentera om. Den här paletten är från The Balm och heter Nude tude.

 

En annan sak jag var väldigt taggad över är mitt startkit ifrån BareMinerals då jag alltid velat prova mineralsmink. Om jag gillar den här ska jag nog prova köpa ifrån Tikei. För den har jag hört så mycket gott om. Vad tycker ni om mineralsmink och vilket slags smink använder ni?

 


Doctor who
16 Juni, 2015 - 12:54

Det verkar som om du är nöjd med det du har köpt. Kul :)

Svar: Jag är jättenöjd med allting! :)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo