» Dags att dejta kudden

Hej allesamamns! Jag har nu kommit ifrån jobbet och det var en riktigt seg dag. Det var för lungt. Det känns som jag klagar mycket på mitt jobb. Först så var det jättestressigt och sedan jättelungt. Men Jag gillar ändå att det är så. Att det inte är alltid stressiga dagar eller alltid långsamma dagar. Roligare med lite variation och att man inte vet hur dagen ser ut. Nu har jag i alla fall suttit ett bra tag och skrivit min andra del på hur mitt liv är. Men jag kommer nog inte lägga upp den idag. Vi får se när jag lägger upp den för jag sitter och funderar om det är smart utav mig att berätta. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig. Jag vill inte att folk ska tro att jag söker uppmärksamhet. Jag skriver det för att jag tycker det är skönt att skriva om det och att jag vill komma ut med mitt budskap som jag skriver om i inlägget. Vi får se om jag lägger ut det eller ej.

Men idag innan jobbet så fick jag hem mitt paket ifrån dresslink.com och jag är riktigt förvånad över hur fort det gick. Jag trodde det skulle ta närmare en månad men det tog ca en vecka bara. Jag har bara öppnat paketet och sett kläderna lite snabbt. Jag har inte provat dem än. Men jag såg redan nu att vissa kläder skulle passa min pinnsmala 10åriga lillasyster. Det är svårt med storlekar där. Jag tog 2 storlekar större än min egen men ändå så skulle vissa klädersplagg passa henne medans vissa klädersplagg kommer vara alldeles för stora för mig. Men men, jag har aldrig köpt någonting ifrån kina förut och jag visste att storlekarna är konstiga och mycket små av sig och jag vet att kvaliten inte alls är så jättebra på vissa kläder. Men det var roligt att testa. Jag ska prova om jag kan ha någonting utav kläderna sen men det gör jag nog imorgon.

Nu ska jag nog lägga mig och sova. Ny dag imorgon. Jonathan och min lillebror som är här har precis slutat spela och ska också gå och lägga sig nu.

Men vi hörs imorgon! Kram på er!

 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo