» Min helg vecka 26

Hej allesammans! Jag har nu inte bloggat på hela helgen för jag har haft fullt upp i helgen med roligheter så har helt enkelt inte haft tid. Men jag tänkte nu berätta allt som jag hittat på.

Men först måste jag bara säga att jag är galet glad! Jag vill bara ställa mig upp och hoppa och skrika av lycka. Men det kan jag inte göra än. För den här hemligheten är inte riktigt klar än så jag vill inte säga för mycket än. Men allt blir nog klart i veckan så då lovar jag att berätta!

Lördag:

Men tillbaka till vad jag hittade på i helgen. I lördags vaknade jag och gjorde mig iordning och sedan kom min familj och hämtade mig och vi åkte till Söderbärke och hälsade på min lillasyster Linn som är på kollo där i tre veckor och kommer hem på fredag. Vi fikade, pratade och hade trevligt där. Hon visade också dem fina grisarna som var där. Jag kommer inte ihåg vad dem hette men jag kommer ialla fall ihåg att den ena hette Ulla.  Så jag fotade lite på grisarna så här kommer dem.

 
Den här grisen heter Ulla
 
 
Sedan när vi träffat henne en stund så åkte vi vidare till Norberg och träffade gamla 300-gatan. För er som inte följt mig så länge så hade min familj förut sin husvagn i Norberg varje sommar. Alla säsongare bor på samma ”gata” på den campingen och tillslut lär man känna alla efter så många år att det blir som en liten familj. Så vi var där och hälsade på och käkade där. Vissa badade eftersom det var så varmt och vackert väder. Jag tog inte så många bilder därifrån men jag tog på solnedgången men det blev inte så bra då det var folk på bryggan. 
 

En annan sak jag roade min lillebror med var att prova min kamera med stativet på. Han tyckte det var jätteroligt att trycka på knappen och ta kort på folk. Min låtsaspappa tog kort på oss medans vi höll på sådär så här får ni en bild på hur det såg ut.  

 

Efter att vi hade käkat och så kom det så mycket mygg och knott att vi åkte hem haha. Vi verkar vara riktiga campare som inte ens klarar av mygg. 

Söndag:

På söndagen så åkte vi till min familj och firade min lillasyster som fyllde 5år. Hon vart superglad för alla presenter och all uppvaktning! Sedan åkte vi hem en liten kort stund innan jag åkte till Enköping och träffade min kompis Björn. Jag kom dit ganska sent men det var roligt att träffa han igen. Var länge sen jag träffade han. Vi pratade mest och skoja men sen gick vi en lång skön promenad mitt i natten. Det var underbart skönt! Jag önskar att jag kunde göra gå ut och gå så varje natt men blir nog inte så bra dyngsrytm. Sen är det såklart roligast med sällskap när man är ute och går.  Men men, jag åkte sedan hem sent på natten. Så det blev att jag sov lite länge idag och var ganska seg. Men så får det vara ibland. 

Måndag:

Sedan idag så har jag varit hemma och tagit det lungt. Eftersom det blev sent igår så var jag ganska seg idag. Men sedan ringde min mamma med ett roligt besked så vi åkte in till stan för hemlisen som jag berättade om i början utav inlägget. Hoppas verkligen det här blir bra nu!

Men nu har det här inlägget blivit långt så kanske dags att sluta? Jag ska i alla fall gå och lägga mig snart för  imorgon har jag massor att göra!

Hoppas ni haft en underbar helg så hörs vi! Kram!

 



Sarah
29 Juni, 2015 - 22:53 / BLOGG: http://CheerSarah.devote.se

Najs att du e så glad :)

Svar: Nej va roligt att du tycker det! :)
Emma

björn
29 Juni, 2015 - 22:53

de va underbart att träffa dej igen och jätte kul att prata med dej och umgås med dej de va lätte längre sen vi träffades

tackar :)

Svar: Vi får börja ses oftare igen :)
Emma

björn
30 Juni, 2015 - 22:53

de är klart vi ska ses oftar igen :)

Svar: Vad bra! Vi får ses på dagtid också hahah ;)
Emma

björn
30 Juni, 2015 - 22:53

ja de är klart vi ska göra de få ses så ofta båda har tid ;)

kram på dej

Svar: Låter bra det! Synd bara att vissa har någonting emot att vi träffas...
Emma

björn
30 Juni, 2015 - 22:53

jo de är fan synd :( men bry dej inte om de jag gör inte de :) är glad att jag få umgås med dej :D

Svar: Är glad att umgås med dig med! Snart ger väl personerna upp och inser att dem kan sköta sitt eget liv än andras :)
Emma

björn
30 Juni, 2015 - 22:53

man kan alltid hoppas kram på dej :)

Svar: Kram:) Hör av dig ikväll för vill veta vad ni kom fram till :)
Emma

björn
30 Juni, 2015 - 22:53

yes de gör jag :) du vet var du hittar mig om vil mig nåt :) kram kram

Svar: (Y)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo