» Min student

Hej allesammans!

Snart har alla detta år tagit studenten! Förra veckan tor mina vänner i Västerås och Uppsala och igår tog mina vänner i Örebro. Jag förstår hur roligt alla kommer ha det. Det var nu ett år sen jag tog studenten och jag är så lyckligt lottad att jag fick ta studenten med just min skola. Alla människor är helt underbara! Jag önskar jag kunde resa tillbaka till den underbara tiden!

Jag skrev ju förut att jag saknar gymnasietiden, eller nästan hela skoltiden.Jag tänker inte gå in på varför för alla har sin åsikt om hur det är efter studenten. Jag skrev nyss ett jätte långt inlägg om hur det var för mig och vad jag tycker om ”vuxenlivet” men jag suddade sedan bort det och insåg att alla är olika och får en egen uppfattning. Alla kommer någon gång till den dagen. För en sak kan jag säga. Det är mer ansvar och man måste bli vuxen väldigt fort och jag vet av erfarenhet att alla inte är mogna än att ta det ansvaret. Så alla ni som har ett år kvar eller ännu mer kvar till studenten. Ta vara på tiden! Den dagen som ni ska ta studenten kommer jag lovar! Tänk också efter vad ni vill göra efter studenten och tänk efter ifall ni tror att ni är redo för ”vuxenlivet”.

Men nu ska jag inte trötta ut er med tråkigheter så jag tänkte nu lägga upp  några bilder ifrån min student. Jag tänker inte lägga upp ifrån min champangefrukost, flaket, utspringet, festerna med mera för jag vet inte om jag får lägga upp bilder på mina vänner och jag orkar inte riktigt fråga varenda en heller för det är sjukt många personer som jag firade min student med.  

 
 
 
Här kommer lite bilder på maten och lokalen som jag hade min studentmottagning som släkten och vännerna var på.
 
 
 
 
Jag har hur många fler bilder som helst. Till alla er som tar studenten, glöm inte fota för att komma ihåg den underbara dagen! Man tar bara studenten en gång i livet! Jag hoppas ni alla har haft eller kommer få en underbar student! För det är ni värda! 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo