» Mitt älskade jobb

Hej allesammans! Idag märks det i alla fall för mig att det är måndag. Jag är verkligen avundsjuka på alla er som har sommarlov nu eller semester! Gud vilken dag! Eftersom jag jobbar på hemtjänsten och har tystnadsplikt så kan jag inte berätta vad som hände men det jag kan säga var att på eftermiddagen så blev det riktigt stressigt! Jag skulle egentligen sluta 15.20 idag men jag slutade inte fören klockan 16. Och när man blir så stressad så är det svårt att lugna ner sig sen när jag kommer hem.  Man blir även så slut att man bara vill gå och lägga sig och sova en timme eller så.  Nu låter det jätte hemskt men så hemskt var det inte men när jag kom hem  var jag jätte arg och helt slut i kroppen så jag gick och la mig i sängen och kolla på youtube och tog det allmänt lungt. Jag var nog mer slut i kroppen eftersom jag varit sjuk i en vecka också och man kommer ur jobbrutinen då. Jonathan kom och massera mina fötter och händer för att göra mig avslappnad och få mig att må bättre. Det är hur underbart som helst! Idag behövde jag det verklgien! Så nu så har jag precis fått upp mig ifrån sängen och sitter nu vid datorn och fryser så satt på mig världens snyggaste plagg, min Telletubbies-dräkt, min one piece. Den är jätteful men underbart skön och varm! Perfekt om man känner sig lite ”fryssen” .

Jag måste bara säga en sak. Många verkar ha fördomar om hemtjänsten och tro att det är jätte stressigt. Och jag måste bara säga det. Det är absolut inte stressigt bara man gör det man ska. Om du kommer till en kund där du ska hjälpa hon eller han och duscha så kan du ju såklart inte sitta på en stol och tråka utan man gör det man ska göra och sedan om man har tid kvar sitta och prata och ta det lungt. Man har oftast tiden som man har tid för det man ska göra men även sitta och prata. Av 9 av tio fall är det lungt på jobbet. Precis som med alla jobb så har man en viss tid på att göra klart saker och ting. Jag tror inte du får så mycket kunder om du sitter och pratar med dem i typ en timme innan du börjar skanna in varorna om du till exempel är kassörska. Eller om du jobbar på ett kontor eller är chef. Jag tror att folk blir arga om du inte skickar in saker i tid så som lön med mera.

Menn nu vill jag prata om en roligare sak om jobbet. Veckan innan jag var sjuk och några veckor framåt så jobbade jag extremt mycket extra utifrån mitt egna schema vilket dem ville tacka mig genom att ge mig biobiljetter. Dem är så söta ibland. Jag förstår att dem behöver hjälp men jag menar jag får pengar för allt extra jag jobbar så såklart jag kan jobba om jag inte har någonting annat för mig. Skulle inte ni gjort de? Jag menar vem vill inte få extra pengar under sommarnen? Haha.

Nu funderar jag på att fota allt jag fått från cocopanda.se och även Brallis.se. Jag tänkte också fota lite hur min sminkhurts blev.  Jag ska bara dricka upp mitt te först.

Hoppas ni andra haft en lugnare och roligare dag än mig. Så hörs vi!

 Kram på er!



Doctor who
16 Juni, 2015 - 23:04

Hoppas att du har bättre dag idag. :)

Svar: Tack du det kommer jag nog ha! :)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo