» Onsdagen den 24 juni

Hej nu har jag träffat Viktor. Vi snackar så mycket så tiden går så fort. Och egentligen pratar vi inte om någonting speciellt. Men vi drog och käka då han var hungrig efter jobbet. Sen var vi mest hemma hos mig och snacka. Jonathan kom lite senare och hade köpt med lite mat och dessutom varit på bolaget. 
 
I helgen ska vi nog gå ner och se på cityfestivalen om det inte är allt för dåligt väder. Det är inte superbra artister men roligt att åka ner ändå och lyssna och träffa kompisar. Synd att jag jobbar så jag missar artisterna som spelar på torsdag och fredag. Då skulle bland annat Magnus uggla och Måns Zelmerlöw spela.
 
Jaja, tänkte lägga upp en fin bild jag tog med telefon ikväll när jag skulle följa med och säga hejdå till Viktor när han åkte. Det är för övrigt hans bil på bilden. Ska förresten eventuellt åka med han under power meet. Vi får väl se vad som händer och sker.
 
När Viktor hade åkt hem så kollade jag och Jonathan på The ugly truth som jag tyckte var en ganska rolig film. Den hade sina stunder ibland. Men nu är klockan mycket och ska iväg till jobbet imorgon så dags att sova.
 
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo