» Saker har hänt..

Hej allesamans! Jag har nu haft fullt upp i livet som jag inte riktigt vill gå in på just nu. Men alla har nog så i livet då saker och ting händer. Jag kan kanske skriva om det i ett inlägg om någon vill det? Det är massor med grejer nämligen.

I alla fall jag känner nu att jag mår bättre så att jag klarar av att blogga lite. Den här veckan har inte riktigt börjat så jättebra då jag har varit riktigt förkyld och har haft feber. Jag har fortfarande lite feber så jag ska inte gå till jobbet denna vecka. Men jag är nog frisk tills nästa vecka. Men jag kan berätta andra roligheter. Jag har beställt hem lite roligheter igen. Så när det kommer hem så lägger jag upp det på bloggen. Det är alltifrån, Brallis, Zalando, cocopanda, dresslink med mera. Jag tror det mesta hinner komma denna vecka förutom dresslink eftersom det är en kinesisk hemsida. Är det någon som har beställt ifrån någon utav hemsidorna förut? Jag har bara beställt ifrån några tidigare så jag tänkte berätta lite om vad jag tyckte om dessa internetshoppar sen när jag har fått hem allt.

Just nu väntar jag på att Jonathan ska komma hem med Nilla. Som jag skrev tidigare så har jag inte mått så bra så jag har inte kunnat ta hand om Nilla så hon har fått vara hos mamma ett tag. Men det går nog ingen nöd för henne. Hos mamma kan hon vara ute på ett annat sätt och hon har även sällskap av Nillas dotter Nogger.  Ska bli roligt att få hem henne igen!

Sen så ska vi nog till Ikea sen när jag har blivit friskare för jag skulle behöva någon slags förvaring till mitt smink. Jag har just nu allt mitt smink huller om buller nu och jag införskaffar mig allt mer och mer smink så är lite jobbigt att hålla reda på allt när det bara är i en röra. Och jag bor bara i en etta som är på ca 48 kvm eller hur stor den nu är. Så jag känner ju kompisar som bor i ännu mindre lägenheter men den här är väldigt dåligt planerad. Jag funderar på att visa hur jag bor någon gång så att ni förstår att det är ganska trångt. Jag har för mycket intressen och saker på liten yta hahah. Bara i ”vardagsrummet” har jag soffa, tv, soffbord, databord, säng, bokhylla, garderob och en byrå. Som sagt det här lägenheten är inte så välplanerad så det finns inte så mycket förvaring vilket det måste finnas om man ska bo på liten yta. Men nog om det. Om jag nu får kommentarer om att jag ska flytta så ska jag börja kolla efter lägenheter efter sommaren. Men jag måste först se hur min framtid ser ut eftersom jag inte riktigt vet det än. Svårt att förklara men som sagt det har hänt väldigt mycket saker på kort tid så om ni vill veta de kommentera det så skriver jag om det i ett annat inlägg.

Men nu verkar det här inlägget bli alldeles för långt. Det enda jag egentligen ville säga var att saker har ordnat sig, jag ska börja blogga mer, jag har många inlägg som jag vill skriva om men om ni har någonting ni vill att jag skriva om så gör jag gärna det. Nu har många sommarlov/semester eller snart ska få sommarlov/semester så jag hoppas att ni kommer får en underbar sommar och att vi kommer ses hela sommaren. Vad ska ni göra i sommar? Berätta jag är intresserad!

Nu ska jag gå och fota lite till mitt nästa inlägg! Ha det gott!



Hilda
13 Juni, 2015 - 14:32

Ja berätta gärna i ett inlägg, är så spännande att följa ditt liv för skulle precis själv vilja leva så!
Visa gärna din lägenhet nån gång skulle vara spännande att se hur du bor!:)

Svar: Tack! Ja jag kan nog berätta i något inlägg framöver och även visa min lägenhet :) Roligt att du vill veta mer:)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo