» Snygging

Hej! Idag har jag provat alla kläder jag fått ifrån dresslink.com. Vissa var jättefina och satt bra medans vissa inte alls var snygga och såg inte alls ut som på bilderna. Men jag är ändå ganska nöjd över beställningen. Men vissa plagg som jag skrattade åt när jag fick var ett linne och ett par shorts. Dem var absolut inte lika som på bilden. Vet inte ens om jag beställde någonting sånt där. Så då tog min lillebror och Jonathan tillfället i akt och provade dem plaggen. Jag fick inte lägga upp bilderna på min lillebror men här kommer en snygg bild på Jonathan och hur han såg ut. Jag skrattade så jag grät. 

Det är roligt att man kan bjuda på sig själv och skämma ut sig lite. Man ska inte bry sig om vad andra tycker. Man ska vara sig själv bara man har kul. Eller vad tycker ni?

Jag såg ett videoklipp på facebook hur en kvinna först hade levt ett jobbigt liv då hon inte vågade visa sin kropp för att idealen säger att man ska vara smal. Hon gick runt i heltäckande kläder på sommaren när det var jättevarmt bara för att folk inte skulle se hennes kropp. Hon kallade det misshandel och det håller jag med om. Jag tror att många människor gör så, lever så för att dem inte vågar visa sig. Hon avslutade videon genom att visa sin kropp, i trosor och bh, för att få stopp på sånt här. För att visa att hon är en bra förebild för sina barn. Vilket jag tycker att hon verkligen är. Man ska få se ut hur man vill utan att någon dömmer än. Och helt ärligt, jag tror att den som dömmer än mest är en själv. Eller vad tror/tycker ni?

Nej nu ska jag sova om jag ska orka med midsommar imorgon och sedan jobba delad tur hela helgen. 

Hoppas ni får en trevlig midsommar! Det är ni värda!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo