» Craycray.se

Hej! Jag har idag fått hem ett paket från Craycray.se! :D 


Det är en hel del grejer! I helgen får ni veta vad som jag fått!

Craycray.se är en svensk sida som beställer hem skönhetsprodukter från USA som inte finns i Sverige.  Vilket kan vara väldigt skönt för då slipper man tull och sånt plus att man får leveransen fort. Jag beställde det hära i söndags och fick det idag. Så jag tycker det gick fort. 
Dem hade dessutom paketerat det bra så att ingen utav produkterna har gått sönder. Så jag rekommenderar verkligen den här hemsidan. Det enda negativa jag har att säga är att man bara kan beställa med en faktura. Man kan alltså inte välja själv om man vill betala direkt med kort eller någon annan slags betalningsmetod. Men det gör inte så mycket.

Jag väntar just nu också på två andra paket från Madlady.se och cocopanda.se som jag också beställde ifrån i söndags. Hoppas verkligen dem kommer snart! Är så kul att få hem paket tycker jag! 

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning inför jobbet. Imorgon ska jag hem till mamma och ta med mina småsyskon till lekparken medans mamma har en visning på lägenheten igen. Hoppas verkligen någon är intresserad och lägger ett bud nu. 

Vi hörs senare!
Kramar!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo