» Hur min lägenhet ser ut?

Hej! Jag har fått frågor från fler kompisar som jag inte träffar så ofta och som inte har kommit hem till mig ännu ifall jag kan ta bilder på min lägenhet och skicka till dem. Många av mina vänner bor ganska långt bort som flemmingsbro, örebro, härnösand och dem träffar man inte så mycket och eftersom jag till 99% jobbar kvällar så blir det också svårt för mig att ha tid för mina vänner som jobabr eller går i skolan på dagarna då jag är ledig.
 
Så nu är min fråga till er. Vill ni att jag lägger ut så att ni får se hur jag bor? Allt är inte riktigt klart än men det mesta i alla fall är klart! Om ni vill det så lägger jag upp en sånt inlägg nästa vecka eftersom jag jobbar delad tur i helgen. Appropå det så fick jag förfrågan ifall jag ville sluta nio istället för tio lördag och söndag och det tackade jag ja till. Blir nog stor skillnad och kommer bli jätte skönt eftersom man jobbar från 7.15 både lördag och söndag. 
 
Jag ska nu göra mig iordning för att sedan åka till Västerås för att hämta ut ett nytt SIM kort. Min mobil har blivit helt knasig. Man kan inte ringa till den jag kan ringa andra, man kan smsa varandra och man kan ha mobila internet och WIFI igång och det fungerar klockrent. Jag trodde först det var telefonen som var knäpp men provade att byta telefon så för att se om det just var telefonen som det var fel på men man kunde ndå inte ringa mig. Så ska jag prova med ett nytt SIM kort. Det komiska är att ibland kan man ringa till den. Igår gick det inte alls och inte i morse heller men nu kan man ringa till den. Men jag byter för säkerhets skull ifall den får för sig att bli sådär dum igen. Det kan ju vara att det är ett viktigt samtal som ringer mig någon gång och då vet jag ju inte om att den personen ringt mig eftersom jag ibland inte får sms om att någon ringt mig heller.
 
Men nu ska jag göra iordning mmig som sagt så får vi se hur mycket jag skriver ikväll. Jag är ledig idag så jag har nog tid att skriva någonting mer. Ha det så bra så hörs vi när vi hörs!
 
Kram!
  


bp
28 Mars, 2015 - 13:27

jag hoppas du får ordning på mobil jäven så du kan sms och ringa som du vil :)

Svar: Jadu, i helgen blev den mer än kaos även fast jag fixade ett nytt SIM kort. Och ibland är det fortfarande att jag inte har täckning även fast jag kan vara mitt i stan. Men den mår ändå bättre än förra veckan :).
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo