» Power meet

Hej! Nu sitter jag på bussen på väg hem från jobbet. För ovanligheternas skull så är jag väldigt trött. Är väl för att min kropp vet att jag ska upp tidigare än vad jag brukar två dagar i rad haha. 

Nu har jag i alla fall fått ut alla paketen som jag beställt ifrån alla dem tre hemsidorna. Jag har också fått hem en avi så att jag kan hämta ut mitt körkort. Så snart måste jag springa runt med mitt likaktiga brottslingsansikte när jag ska ut och köra bil med mera. Men men, jag får väl byta bild om typ 5år eller vad det nu är..Så det är inte så långt tid kvar haha. Tur att man inte behöver visa det till så många i alla fall. 


Jag har idag också pratat med min vän Kent från örebro. Var länge sen vi pratade. Roligt att prata igen. Det tråkiga är att vi inte får träffas av olika skäl. Men till sommaren ska vi försöka träffas i alla fall under power meet.

På tal om det har ni varit på power meet? Längtar ni lika mycket som jag? Jag tycker power meet är det bästa som finns. Jag älskar att både kolla och Cruisa runt eller hur det nu stavas. Jag ska troligen åka runt en stund med Thompa och jag ska ju självklart vara där med min pojkvän också ich troligen träffa andra vänner där. Det tråkiga är att jag jobbar under fredagen då fincrusingen är. Jag har för mig det i alla fall. Men är i alla fall ledig på lördagen. 

Har ni några fina minne från power meet?

Nej nu är jag alldeles strax hemma och ska hem och öppna mina underbara paket jag har tjatat om nu några gånger nu. Sen ska jag sova så ni får sova så gott  så hörs vi imorgon. Godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo