» Sjukgymnasten

Hej! Skriver från mobilen nu då jag varken orkar eller hinner skriva från datan. Jag ska i alla fall idag ta mig till sjukhuset idag och se hur min kropp egentligen mår. Jag blev sjuk för några veckor sen och fick ett pencillin som ifrån början fungerade bra men sen verka jag bli sjuk igen. Så vi får se vad dem säger idag. Ska träffa sjukgymnasten idag och läkaren på fredag. 

Efter sjukgymnasten vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Om jag ska dra till mamma en stund eller om jag bara ska hem och ta det lugnt innan jag börja jobba ikväll. Vi får se!

Igår hade jag i alla fall en superglad pojkvän här hemma. Det är så att min pojkvän har varit sjukskriven sen januari någon gång. Tänker inte säga varför då jag inte vet om jag får berätta det. Men han var i alla fall hos läkaren igår och fick reda på att han är sjukskriven tills sista maj. Och han har redan nu börjat klättra på väggarna och inte veta vad han ska hitta på om dagarna. Så jag köpte wow till honom. Eller ja, han köpte expansionspaketet och jag köpte game time. Så nu har han någonting att göra i två månader i alla fall tills game timet är slut. 

Men nu ska jag gå och käka frukost. Blir blåbär, hallon och jordgubbs smoothie till frukost. MUMS! Vad brukar ni äta till frukost?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo