» Vad är fritid?

Heej! Nu är jag äntligen ledig! Det känns som att jag inte hinner med annat än att jobba.. Men nu ska jag inte jobba mer extra. Nu ska jag försöka hitta någonting som folk kallar fritid haha. Så idag ska vi besikta bilen. Eller ja, Jonathan åker just nu och besiktar den. Sedan ska vi påka till mamma och fira min lillasyster som har fyllt 10år! Sen ska jag träffa lite kompisar och eventuellt åka till barkarbyträffen. Någon mer som ska dit? 
 
Sen ska jag nog bara ta det lungt imorgon. Känns att jag behöver det. 
 
Så imorgon kommer inlägget om veckans fråga och mina åsikter om förra veckans fråga. 
 
Men nu är då frågan. Vad ska man hitta på under sin "fritid". Har blrivit bjuden på bilträffar, filmkvällar, tjejkvällar och det ena och det andra men har alltid jobbat så nu när jag väl är ledig känns det som att jag vill göra allt! Vad ska jag börja med? Hahah vilket I-landsproblem jag har.
 
Idag ska förresten Jonathan sova hos sina föräldrar i en vecka. ÖÄr så kul att han har fått tillbaka kontakten med din pappa så blir skönt att han åker iväg och får ännu bättre kontakt med honom. Det är han värd. Men då måste tyvärr Nilla, min hund, åka till mamma för kan inteta hand om henne själv i tanke på att jag är borta för mycket om kvällarna när jag jobbar. Men Nilla kommer nog tycka det är kul att få vara en vecka hos sin dotter Nogger. Så det blir nog bra.
 
Men nu ska jag göra mig iordning inför kalaset för Linn. Vi får se, om jag åker på barkarbyträffen blir det nog bilder upp på bloggen sen! Är sjukt taggad på dagen! Hoppas ni får en strålande helg så ses vi!
 
Kram!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo