» Första advent

Hej alla mina smurfar! Det här inlägget kommer inte bli så långt då jag har ont i huvudet och mår inte bra. Jag skriver förresten från mobilen vilket jag inte brukar göra. Vet inte hur det kommer bli men tror ni kommer kunna läsa ändå.

Som jag skrev så har jag ont i huvudet så jag har efter jobbet tagit det lungt och vilat. Min familj kom till mig en liten stund och hämtade lite julsaker som dem hade nere i min källare då dem inte har något slags föråd själva. Men annars har inte så mycket hänt. 

Det är i alla fall skönt att helgen är över. Idag så sjukanmälde en sig ca en timme innan han skulle börja jobba. Jag kan lova att det blev kaos. Jag hoppas verkligen det har löst sig tills imorgon då han egentligen skulle jobba då med. Men allt löser sig ändå. Det är enklare att lösa problem på vardagarna för då finns en samordnare på plats som kan dela ut jobb till oss och fördela de bra ifall vi inte får tag på en ny personal. Men nog om det.

Kent var supergullig idag och satt upp julgranen åt mig och ordnade även med ljusslingan till balkongen. Egentligen så skulle jag pynta granen idag men eftersom jag har ont i huvudet så får det bli någon annan dag. Men jag tänkte lägga ut lite bilder sedan när allt är klart. 

Men hurni, idag är det ju första advent! Blev inte så mycket adventsfirande för mig men hur är det för er? Kommentera och berätta vad ni gjort idag och om ni har några speciella tradiotioner till första advent? Vissa brukar ju pynta den dagen, vissa bakar, vissa fikar med mera. Skulle vara jätte roligt att få höra hur ni har det.

När jag inte bodde ensam så brukade vi baka lussekatter och ibland pepparkakor och sedan fika hela familjen och har det mysigt. 

Men nu ska jag försöka sova bort huvudvärken, imorgon jobbar jag sista dagen innan jag är ledig på tisdag men då ska jag vara i Köping kl 8 på morgonen så blir ingen sovmprgon då inte haha.

Men ni får ha det så bra så hörs vi!

Kram!
/Emma



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo