» Materiell lycka

Hej alla mina små smurfar! För några dagar sen så fick jag hem ett helt underbart paket från Madlady som är en underbar hemsida som jag shoppat ifrån tidigare. Där ifrån shoppade jag inte så mycket, blev sammanlagt 5 saker men jag tänkte visa vad jag fick och vad jag tyckte om dem då jag hunnit provat lite utav produkterna. Men vi sätter igång! 
 
Vi kan börja med dem produkterna jag som gjorde att jag ens gjorde en beställning och det var på grund utav det nya sminkmärket som kommit in på Madlady.se. Det är Gerard cosmetics. Därifrån beställde jag först två läpprodukter, ett läppstift som är jätte populärt som heter Underground som är ett brunt läppstift som är jättefint på läpparna. Det sitter också på väldigt bra. Den andra läpprodukten är ett liquid lipstick som sägs sitta stenhårt på läpparna. Vilket det gör. Man får knappt bort det med sminkbortagning. Det blir matt på läpparna och just den färgen jag har heter invasion och är också en utav deras populära färger. Färgen är ganska lik underground men är mer lilarosa i tonen. Båda är jättefina. 
 
Dem två andra produkterna som jag klickade hem ifrån Gerard är två stycken highliters. Dem som känner mig vet att jag älskar highliters och jag kunde inte undgå att prova två nya. Den ena är lite champangefärgad, det är såna som jag gillar mest. Färgen heter Audrey. Jag har faktiskt inte hunnit prova det i ansiktet men när jag provat lite på handen så tycker jag att det verkar vara en grymt fin färg. 
Den andra highlitern är en mer bronzig, brunröd färg som jag tror kommer vara jättefin när man blir lite solkysst senare på sommaren. Färgen heter Lucy. 
 
 
Sen måste jag bara skriva lite om förpacknignarna. Hur lyxiga och snygga är dem inte? Guldiga och blanka, vad mer kan man önska sig? Materiell lycka!
 
Men sist men inte minst så beställde jag även hem ett par supersköna byxor. Det är ett par svarta mjukisbyxor med ett vitt mönster på. Skit balla och sköna tycker jag. 
 
 
Så jag är super nöjd över alla produkter! Madlady är också så gulliga och ger alla som beställer en gullig chokladbit som tack för beställningen. Ja, jag älskar att beställa ifrån dem!
 
Men nu får ni ha en så fortsatt fin fredag så hörs vi!
 
Kram!
/Emma


Kenta
28 November, 2015 - 10:13

Tur att du blev super nöjd med sminket och byxorna. Du ser jätte bra ut i dom faktiskt. Jag gillar dom också jättemycket. Men tror det blir fel om jag skulle ha dom på mig :-) såg själv hur fint dom gjort med paketet och den lilla choklad biten också. Madlady ger verkligen kunderna de lilla extra som är jätte bra enligt mig :-)

Svar: Ja byxorna är jättesköna också! :) Ja, jag tycker företag ska tacka lite och vara lite gulliga. Jag tror det gör att fler beställer därifrån och det gynnar ju båda tillslut. :)
Emma

Doctor who
30 November, 2015 - 10:13

Det är bra att skämmer bort dig lite då och då. Men skulle du även kunna lägga upp bilder på sminket på läpparna som man ser hur det ser ut. Det ser iaf jättefint ut i stiften. Riktigt coola byxor du har köpt

Svar: ja man behöver det ibland. får se om jag lägger upp bilder på läpparna. byxorna är som sagt supersköna och annorlunda. köp såna du med haha ;)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo