» Nelly.com

Hej alla mina smurfar! Nu är det så att jag hittade ett kollage som Nelly gjort som jag tyckte var jättesnygg. Jag vart helt kär i väskan och topen. Så jag gick in på Nelly och kikade runt lite och såg att dem hade 50% på alla partyklänningar. Vilket fynd man kan hitta till nyår eller jul! Den här tycker jag skulle vara superfin till nyår till exempel. Den kostar egentligen 549kr men eftersom det är 50% rabatt så kostar den bara 274kr.

 
Så jag tycker verkligen ni ska kika in Nelly.com. När jag är ute efter en klänning så kollar jag alltid in deras sida. Det bästa är att dem har kläder för alla stilar så alla hittar någonting dem gillar. 
 
Kollage från Nelly
 
1. Poncho | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Väska | 5. Top | 6. iPhone-case
 
Men jag hoppas att ni hittar någonting till jul och nyår. Det är bra att vara ute i god tid då det är många som beställer julklappar och så på posten. Därför kan nog leveranserna vara lite sega. Men det får man räkna med nu under juletider. 

Hoppas ni gillade ett sånt här slags inlägg, klickar ni på någonting av skönheterna i kollaget så kommer en direktlänk till Nelly.com så att ni kan shoppa lite fint. Ni får ha en så fin måndag så hörs vi!
Kram!
/Emma


Kenta
30 November, 2015 - 19:12

Hoppas du blir jätte nöjd med klänningen du beställde :-) jag tror den kommer passa jättebra på dig och såg faktiskt riktigt fin ut också :-)

Svar: Tack! Klänningen är jättefin men jag beställde den aldrig tyvärr :(
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo