» Elmia 2016 och skräckfilm

Hej allesammans! Ännu en helg att skriva om! Helgen jag tänkte skriva om denna gång är nämligen påskhelgen. Men jag gjorde allt annat än att fira påsken.
 
Helgen 25/3-27/3
 
Eftersom jag arbetar inom vården så är röda dagar arbetsdagar det med så jag jobbade på fredagen, alltså långfredagen. Sedan på kvällen så kom Kent och Alexander hem till mig och vi drog och handlade lite frukost till dagen efter och vi drog sedan och la oss ganska tidigt då vi skulle upp tidigt dagen efter. Vi skulle nämligen ta bilen till Jönköping.
 
Så det blev lördagsmorgon och vi gjorde oss iordning och väntade in Rasmus för att sedan ta oss till Örebro för att hämta Andreas och sedan köra ända ner till Jönköping. Jag körde hela vägen ner så det var skönt att det inte var så långt. Det vi skulle göra i Jönköping var nämligen att gå på bilmässan inne på Elmia. Jag vloggade den dagen men eftersom min dator inte vill sammarbeta så får ni lite bilder istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade det jättetrevligt iallafall även om det var mycket folk där som det stod så mycket om i tidingarna. Efter att vi hade varit där så drog vi till subway och käkade innan vi åkte ifrån Jönköping och vidare till Gränna för att köpa polkagrisar. För det måste man ju om man åker förbi där haha. På vägen hem lämnade vi Andreas i Örebro, Alexander i Arboga och Rasmus i Sala. 
 
På söndagen tog jag och Kent och hjälptes åt och packades ihop lite inför flytten så att det inte blir så stressigt och packa ihop allt i sista sekund. Så nu är det ett stort berg med grejer i vardagsrummet med flyttlådor med mera.Jag och kent fick även lust att spela bingolotto så det roade vi oss med på kvällen sen.
 
Sedan var vi även på nattbio med Rasmus och kom hem ca 02 på måndagsmorgonen och jag började jobba 07. Men sånt tycker jag man får göra ibland. Det är ju inte varje dag jag är uppe och gör massa aktiviteter på nätterna. Filmen vi såg var en skräckfilm som heter The boy som jag tyckte var bra faktiskt. Även fast den var läskig och äcklig.
 
Men det var allt för den här helgen. Vi hörs snart när jag berättar om ännu en helg. Men ni får ha det så bra så hörs vi. Kram!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo