» En helg i Grekland?!

Hej allesammans! Det var ett tag sen! Som vanligt så har jag knappt tiden att blogga ochh framförallt inte nu så när jag är mitt uppe i en flytt. Den senaste tiden så har mina vänner betytt väldigt mycket för mig. Jag har umgåts med mina vänner konstant och jag har nog inte haft en ledig helg på jag vet inte när. Så jag tänkte faktiskt berätta lite kortfattat vad jag gjort senaste helgerna då jag varit borta. Jag har faktiskt varit duktig och vloggat vissa dagar men vet ni? Jag hatar verklgien min dator just nu. När jag försöker redigera videon så laggar hela jävla datorn och programmet stängs ner...Dags för ny dator nu!
 
Men nog om det. Jag tänkte faktiskt skriva om en helg per dag. Då blir det inte så långt att läsa som tur är. Jag kommer dessutom inte skriva om alla helger då jag jobbar vissa helger och då gör jag inte speciellt mycket mer än just jobbar.
 
Helgen 4/3-6/3
 
Den här helgen hade jag en stressig fredag. Först jobb fram till halv 4 sedan hämta min hund Nilla och ta mig hem för att byta om och möta upp mina kompisar Kent och Andreas som skulle vara hundvakt åt mig och dessutom skjutsa mig till tåget mot Jönköping. Jag skulle nämligen åka tåg i ca 4 timmar ner till en kompis som jag faktiskt aldrig träffat tidigare men vi har pratat i så många år. Han heter Andreas och han var verkligen lika underbart gullig och snäll i verkligheten som i telefon eller skype.
 
På fredagen gjorde vi inte så mycket då jag kom till han ganska sent. Vi köpte hämtmat och drog hem till honom i lilla Vaggeryd och hade en filmkväll med mycket skratt och skoj.
 
På lördagen så hade Andreas bokat bord på en grekiskt restaurang i Jönköping som heter Pallas Atena som hade väldigt god mat. Det var jättemysigt där då hela stället, musiken, möblerna och såklart maten gjorde att det kändes som att man var i Grekland. Vi gick sedan runt lite och strosade så jag fick se lite av staden. På kvällen sen så kollade vi på mellodifestivalen och hade det jättemysigt. Det var länge sen för mig som jag hade en helt vanlig och lugn lördagkväll och bara kollade på TV. Så det var välbehövligt.
 
På söndagen så gjorde vi inte så mycket då det var den dagen jag skulle åka hem. Vi lagade mat tillsammans och hade det allmänt trevligt. Sedan skjutsade Andreas mig till tåget hem och med en del strul på tåget så kom jag äntligen hem för att ta mig igenom en ny arbetsvecka.
 
Så slutsatsen av denna helg var att jag fick lära känna en ny vän och jag fick ta det lugnt och bara ha det bra. Såna helger uppskattas då man inte alltid orkar dra iväg på partyn med mera. Ibland behöver man bara vara och ta det lugnt.
 
Här kommer en bild på han Andreas som jag träffade för första gången denna helg.
 
Jag hoppas ni gillar att jag skriver igen. Som sagt jag har vloggat och filmat några videos men kan som sagt inte redigera dem just nu men ni får ha tålamod. Men ni får ha det så rba så hörs vi! Kram!


Sara
14 April, 2016 - 14:13

Så skönt att du äntligen börjat blogga igen, saknat dig här på bloggen!
Kram

Svar: vad roligt att du tycker de! :) är roligt att vara tillbaka:)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo