» Vi tog droger?

Hej allesammans! Nu är det dags för en till helg jag tänkte skriva om. Denna gång så blir det helgen då allt spårar ut. Men det kommer jag berätta om lite längre fram. Men vi kör igång!
 
Helgen 18/3-20/3
 
Fredagen började självklart med jobb men den här dagen var lite annorlunda då jag hade med mig min mammas hund på jobbet. Alltså Nogger. Den här krabaten.
 
 
Kunderna tyckte det var jättetrevligt och roligt att dem får träffa en hund. Jag tyckte det var riktigt roligt att det uppskattades så mycket.
 
Sedan var det att dra hem och vänta på några kompisar, nämligen Andreas och Kent från Örebro, Andreas från Jönköping och Rasmus från Sala. Vi skulle nämligen förfesta hemma hos mig så vi körde Beer pong och annat skoj och gjorde oss iordning för utgång. Vi drog denna gång till BMB, Blue moon bar här i Västerås. Vi hade det jätteroligt tills någonting hände. Vad som hände vill jag inte gå in på men det blev för mycket fylla för några. Senare fick vi reda på att en i sällskapet blivit drogad tyvärr så är inte så konstigt att allt spårade ur tyvärr.
 
Lördagen bestod mest av att försöka klara av dagen som bakis. Jag otroligt nog var inte så bakis utan mest seg men sånt går ju självklart att leva med. På eftermiddagen kom ännu en kompis hem till mig, Alexander som vi käkade pizza med och tog det allmänt lungt med. Alla som jag festade med dagen innan hade nämligen sovit kvar hos mig förutom Rasmus som drog hem på natten sen.
 
På söndagen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Jag vet att Andreas och Kent från Örebro drog hem på lördag kväll så då var det bara Andreas ifrån Jönköping kvar hos mig. Men vi tog det nog bara lugnt skulle jag tro. Han drog ju hem sedan under dagen. Det behövdes nog ta det lugnt efter beskedet att en person blivit drogad med mera. Så tänk på det när ni är ute att vara försiktig.
 
Men det var allt för den här helgen. Hoppas ni gillade det så hörs vi! Kram!


Kenta
15 April, 2016 - 14:30

Jag kommer ha stenkoll härdan efter. Både med mitt glas och även andras. Oavsett om jag känner den eller inte. Skulle jag se någon göra sånt så kommer jag hälla ut dens dryck och även ge igen på den som gjort de. Så jävla dåligt men tyvärr är vårat samhälle bra. Men bra att de gick bra endå men hoppas de inte händer någon mer gång

Svar: ja man näste hålla koll tyvärr. de som drogar ner personer är inte värda din uppmärksamhet. därför ska du inte ge igen
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo