» Åland 2016

Hej på er allesammans! Nu är jag hemma i Sverige igen efter en vecka på Åland. Jag och min pojkvän åkte över till Åland och vi vart kära på en gång. Det är hur fint och härligt där som helst. Alla människor är dessutom så vänliga och hjälpsamma där. Det var helt annorlunda i jämförelse med här där jag bor. Rasmus vill till och med flytta dit men det får isåfall bli senare i livet haha.
 
Som sagt det är sjukt fint på Åland. Det här är bara en snabb bild jag tog med mobilen.
 
Jag tänkte iallafall berätta lite vad vi gjort och sett när vi var där. Vi var nästan på hela Åland förutom skärgårdsöarna för de hann vi tyvärr inte. Vi åkte till Åland främst för att fiska, grilla och ha det mys,  men utöver det så kollade vi in Kastelholms slott, fängelsemuseumet, äventyrsgolf, chipsfabriken, Stallhagens bryggeri, utskikstorn med mera. Det var riktigt härligt att få se allt och uppleva så mycket med en person man verkligen tycker om.
 
Sista kvällen var helt magisk då vi var på en jätte mysig restaurang som heter Brasserie Ångbåtsbryggan där det hade ett liveband som heter The rewinders. Jag fick där träffa min nya Idol, Solveig. Hon var hur gullig som helst och rockade på scen med sitt dragspel. Här kommer min "fan-bild" med henne.
 
Som sagt det var en helt underbart att umgås med sin underbara pojkvän en hel vecka. Som jag skrivit om tidigare så träffas jag och Rasmus inte så ofta så det var nog därför extra underbart att få vara med han varje dag i en hel vecka. Jag insåg verkligen hur bra pojkvän jag har som är så mån om mig, ställer upp i alla väder. Snäll, rolig, ödmjuk och gör mig så lycklig.
 
 
Men nu var det inte meningen att det här inlägget skulle handla om hur underbart jag har det som har denna underbara filur vid min sida och hur mycket fjärilar som finns i magen när jag tänker på honom.
 
Jag tänkte iallafall lägga ut en video som Rasmus hjälpte mig redigera ihop. Så får ni en mer helbild av vad vi gjorde där. Det kommer komma bilder från bland annat fängelset och så men orkar inte föra över alla bilder idag. Men här kommer iallafall videon.
 
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo