» Livsstil

Hej på er! Nu sitter jag här och funderar igen. Det här jag nu tänker skriva om är alltså från mitt hjärta och jag vill ha lite mer svar på mina frågor. Frågor som varför man inte kan acceptera andras åsikter och viljor. Jag förstår att ni kanske inte kan svara men jag vill ändå skriva ut för att ni ska ha en mer förståelse över hur jag tycker och tänker. Det ämnet jag idag tänkte prata om är livsstilar.
 
Det finns en miljon olika livsstilar. Alla lever vi i vår egen livsstil. Det finns människor som väljer bort att inte använda sig av tex teknik eller vissa väljer bort någonting i kosten. Det finns människor som sportar medans andra inte väljer den livsstilen.
 
Den livsstilen man SJÄLV VÄLJER kan bero på en hel rad olika saker, det kan vara pga religion, miljö, hälsa elelr helt enkelt sina egna åsikter.
 
Jag tycker det är jätteroligt att det finns så många olika livsstialr och att vi har den möjligheten att kunna välja vilken livsstil man vill så att man kan anpassa sig efter just det som passar än själv bäst.
 
Jag själv äter kött, jag äter socker, jag kör bil och jag tränar ibland. Jag gör alltså ingen speciell anpassning för miljön eller min egen hälsa. Men det är ändå den livsstilen jag trivs bäst med. Därför tycker jag att det inte ska vara några problem att jag för leva på det sättet.
 
Många människor tycker nämligen att de är "bättre" än andra som inte har samma livsstilar och anklagar andra som inte lever som dem hur dåligt det är för både hälsan, miljön eller vad det nu är. Jag säger att det absolut inte är många som anklagar andra för att dem är bättre men en del. Jag vill få ett stopp för det nu!
 
Som många vet så är det hemskt bra att cykla till jobbet iställer för att ta bilen, det är bättre att inte äta några animaliska produkter både för miljön och sin kropps skull. Jag tror ingen missat alla possitiva, men även dem negativa effekterna till att ändra sin livsstil.
 
Men jag vill fortfarande leva på det sättet jag lever. Jag vet att det är sämre för miljön och allt och jag vet konsekvenserna. Men detta är mitt val och du har valt ditt. Låt oss acceptera att vi är olika och att det är okej. Det är okej att inte leva på samma sätt som andra. Vill du träna varje morgon eller inte vara medlem på facebook så får du ha det så. Jag förstår varför många gör valen som jag haft som exempel i det här inlägget. Jag är fullt medveten vad man kan förstöra för att leva så som jag gör. Men för det vill jag inte att någon annan ska bestämma över hur jag ska leva. Precis som att jag inte påverkar och försöker få en vegetarien att börja äta kött pågrund av vad jag har för åsikter, så ska inte vegetarianenen argumentera att jag ska sluta äta kött. Alla får ha sina åsikter men man ska aldrig försöka "manipulera" någon att tycka och leva på samma sätt.
 
Det jag vill komma till är att alla är olika och ska accepreta varandra. Dessutom behövs det inte predrikas ännu en gång om varför man ska leva si och så. Dem flesta har nog redan hört allt man behöver veta om livsstilen.
 
Kanske blev ett långt inlägg det här men jag tycker det är så viktigt det här. Alla ska få tycka och tänka hur man vill utan att bli dömd. Så snälla tänk på det nästa gång.
 
Har man inget snällt att säga- behöver du imte säga någonting alls.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo