» 5 timmar i frissörstol?!

Hej mina underbara smurfar! Nu tänkte jag visa var jag gjorde i lördags. Jag åkte enda till Eskilstuna för att sitta i en frissörstol i ca 4.5-5 timmar. 
 
Ni kanske undrar vad jag gjorde där i så många timmar? Om jag ger er en före och efterbild ses ni någon skillnad då?
 
Före:
 
Efter:
 
För er som gissade rätt så satt jag i löshår. Jag var till Salong Fakelook hos en som heter Johanna. Och jag måste bara säga att dem är oerhört duktiga där. Dem är speciallicerade på just löshår och är väldigt proffisionella. Sen är dem oerhört trevliga. Kommer bli ett nöje att komma tillbaka dit igen. 
 
 
Det löshåret jag har är av oerhört bra kvalite tycker jag. Den metod jag har är keratinvax. Jag har alltså mitt löshår fastlimmat. Och jag har läst så oerhört mycket om keratinvax. Det har ju så dåligt ryckte om att det sliter på håret, att man kan få kala fläckar med mera. Men vet ni den vanligaste anledningen till de? Att man går med löshåret förlänge. Fakelook har en garanti på hur länge lörhåret ska sitta i innan man måste flytta upp lörhåret mot hårbotten igen och det är 3 månader. Vissa kan gå lite längre men jag kommer göra en uppflyttning vid 3 månader. Så jag ska nu bevisa att det inte sliter så mycket på håret som folk säger. Och att det dessutom inte är svårt att få bort. Min frissör visade mig hur enkelt det var att ta bort med ett medel och tång. Jag rekomenderar dock att gå till någon proffisionell om man ska skaffa löshår. Inte göra det hemma om man inte vet hur man gör. 
 
Men som sagt, är sjukt nöjd och tycker verkligen ni ska kika in Salong fakelooks hemsida och facebooksida. Dem gör naglar och fransförlägningar och massa annat också. Tycker verkligen dem är värda att synas mer då dem är så duktiga. 
 
 
Har ni några frågor kring löshår är det bara fråga. Har haft andra slags löshårsmetoder förut så är inte helt ny på ämnet. 
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo