» Jag älskar dina negativa egenskaper!

Hej! Idag är min lillebror på besök och ska sova över här. Vi har spelat cod hela kvällen och vi har dessutom bakat lite. Imorgon blir det att baka lite mer för jag tänkte göra lite tips på snabba enkla recept på snacks som man kan göra även fast man kommer på i sista stund att man kanske vill överaska den man tycker, vill baka tillsammans med den man tycker om eller bara unna sig något själv om man är ensam. Jag ska dessutom till IKEA och handla lite och lite andra ärenden. Så tänkte alldeles strax gå och lägga mig för att kunna göra dem ärendena och lite annat.
 
Men innan jag ska sova tänkte jag säga en sak som jag tänkt på den senaste tiden. Många som blivit ett par väldigt länge börjar störa sig på småsaker om varandra och man tycker att partnen har ganska många dåliga egenskaper. Då undrar jag en sak, den personen som du blev kär i, alltså din partner, den personen älskar väl du oavsett dens positiva eller negativa egenskaper. Du blev alltså kär i personens negativa egenskaper.
 
Förändra aldrig din partner. Varför? För du blev kär i personen som var annorlunda och har sina negativa egenskaper. Varför förändra något som du blev kär i? Oavsett hur annorlunda och udda personen är. Du blev alltså kär i det som du idag kanske stör dig på. Men det är inget fel att vara annorlunda.
 
Men det här var faktiskt det jag hade att säga. Hoppas ni förstod vad jag menade för kände att det blev ett ganska flummigt inlägg. Men nu ska jag sova och så hörs vi imorgon. Kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo