» Semestern är bokad

Hej allesammans! Hoppas ni har en underbar sommar! Många av er har nog redan sommarlov eller semester. Men jag har en vecka kvar. Ska bli så skönt att få semester! Idag bokade faktiskt jag och Rasmus en stuga på Åland så vi kan sola, bada, fiska och bara ha det skönt. Vi funderade först på att åka till gotland men medeltidsveckan är precis den veckan som vi tänkte åka dit så då valde vi åland istället. Det ska iallafall bli jätteskönt, vi har velat så länge om vad vi ska göra på semestern. Eftersom Rasmus bara har en vecka så har vi inte all tid i världen. Vi har velat göra allt men det hinner man ju inte på en vecka. Vi har velat åka runt i Europa på en bilsemester typ, vi har velat åka till Mallorca och massa annat. Men nu äntligen så blev det bokat, en vecka innan semestern börja så kom vi fram till något. Vi är vekligen inte duktiga på att planera eller komma fram till saker och ting. Vi är ganska spontana båda två men lite spontan måste man vara. Men ibland är det bra att kunna planera lite iallafall.
 
Idag var jag iallafall och lämnade nycklarna till min gamla lägenhet. Känns sjukt skönt! Imorgon ska vi hyra släp och åka och hämta lite möbler hos Rasmus mamma och även hämta det sista från källaren i Fagersta. Så det är fullt upp. Men det ska verkligen bli skönt att allt blir klart med gamla lägenheten s¨man slipper tänka på den.
 
Jag skulle egentligen åka båt med Viktor imorgon men det får bli någon annan dag. På söndag ska jag jobba så då hinner jag inte heller med att åka båt. Men roligheterna får vänta så länge.
 
Nu ska jag nog gå och lägga mig om jag ska orka med imorgon. Får se om Rasmus orkar morgondagen. Han jobabr ju natt och kommer hem nu på morgonen och ska bara sova några få timmar. Men vi löser det nog.
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kramar!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo