» Träffar och serier

Hej allesammans! Nu har jag varit barnvakt i ett dygn så det är därför jag inte har kunnat blogga. Men nu har jag tiden. Just nu sitter jag och väntar på min kompis Kent som ska komma över nu ikväll och snacka lite skit och kolla på film och bara ha det skönt. Jag har faktiskt inte träffat Kent på säkert två månader snart. Ska bli riktigt roligt att ses igen men jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit annat.
 
Under tiden jag väntar så kollar jag på en ny serie som heter 2 broke girls. Har ni sett den? Jag vet inte ännu vad jag tycker om den då jag sett så få avsnitt men jag ger den iallafall en chans. Har ni något förslag på en bra serie?
 
 
Från en sak till en annan, gillar ni bilträffar? Jag tycker det kan vara rooligt på vissa träffar men det finns så många träffar där det nästintill bara är "Volvo-ragagre" som kommer och det är inte riktigt min grej. Jag gillar mer när det är blandat och där det händer mer på träffen. Men det bästa av allt att träffa både gamla och nya människor med samma intresse. Det är en träff nu ikväll men jag känner att jag inte har lust att gå på den då vädret inte är med oss. Tyvärr kan vädret förstöra så mycket men så är det. Jag hoppas innerligt att det är fint väder under Power meet. Det är bland dem bästa helgerna på året. Jag bara älskar det! Jag är som ett barn på julafton då. Så ni får hålla tummarna åt mig att det är fint väder då. Förra året var det ca 20 grader varmt den helgen. Det komiska var att det var bara den helgen som det var fint väder under hela sommaren plus någon vecka i augusti. Men det verkar som det ska vara finare väder denna sommar. Vi har ju redan haft jättefint väder.
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på 2 Broke Girls så att jag kan bestämma mig vad jag tycker. 
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kram!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo