» Trött och slut

Hej allihopa!
Hoppas det är superbra med er! Med mig är det jättebra.
Idag är det söndag, imorgon börjar en ny vecka och ännu en vecka i skolan. Jag trodde faktiskt inte att så pass mycket energi skulle gå åt skolan. Inte för att jag känner mig stressad då jag ligger bra till i schemat men jag känner ändå att jag är så himla trött hela tiden. Efter en föreläsning skulle jag kunna gå och sova i flera timmar. I början var det ännu värre men då ska man ta emot så mycket intryck. Det är ju en stor förändring som sker i livet. I vanliga fall på jobbet är jag van att springa runt och vara i farten hela tiden medan man nu ska sitta still på en stol och antingen lyssna, läsa eller skriva. Så man kanske vänjer sig. Förvisso så anstränger jag väl hjärnan mer nu än när jag jobbade. Men det är riktigt kul iallafall. Men nog pratat om skolan.
 
Helgen har iallafall varit riktigt skön.I fredags åkte jag, Rasmus och hans kompis Henke till Borlånge för att köpa RC bilar till dem, ni vet nog i det här laget att karlar aldrig väcker upp. ;)
Igår kom min familj och fika och provade smaka en karameliserad rabarberpaj som var helt okej och på kvällen drog vi till Rasmus mamma för att prova äta björnkött för första gången, vilket var lite läskigt haha. Det var en liten speciell smak men det var roligt att prova.
 
Men idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det är söndag och samla krafter. Jag är ju som sagt väldigt trött hela tiden.
 
Hoppas iallafall att ni har haft en bra helg och att ni får en bra vecka så hörs vi, kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo