» Selfie-Tag

Hej! Jag tänkte nu göra en ny tag som jag tycker verkar ganska rolig att göra. Den heter Selfie-tag och den passar väl ganska bra med alla Selfie-sticks och sånt som är väldigt poppis nu? ;) Men vi börjar direkt!
 
Vad är din bäst fysiska egenskap?
Okej, jag har suttit och funderat på den här frågan i ca 5 minuter och jag känner att jag nu måste komma fram till någonting. Så jag väljer nog mina ögon för att dem kan skifta så och vara så himla blåa ibland och så himla gröna iblandoch att man kan se med hjälp utav mina ögon vilket humör jag är på. Dock vet jag att många andra har det likadant men jag tycker det är coolt, fint och ven praktiskt. Om man en dag är ledsen och själv inte vill ta upp den utan man vill att en anna kommer fram till en och frågar hur man mår så är det ju jättepraktiskt. Däremot kan det ju vara tvärtom ibland, att man inte vill att andra ser hur man mår men i alla fall så väljer jag mina ögon.

Om du skulle få besöka en plats var som helst i världen, vart skulle det åka?
Jag har länge pratat om att jagg vill åka till Australien och det gäller fortfarande för mig, Att få se alla dem annorlunda djuren kommer bara vara en upplevelse i sig. Sen OM jag nu hamnar i Australien ska jag lära mig surfa. Det får ta hur många år som helst jag ska inte åka därifrån utan att lag klarat av en våg minst;).

Vad behöver du för att må bättre när du är sjuk?
Jag mår bättre om jag ligger i sängen och kollar på film eller sover mycket och dricker en massa te och bara tar hand om mig själv. Sen när jag börjar bli lite friskare så brukar jag "duscha av mig det sista utav det sjuka".

Vilket råd skulle du ge till ungdommar här i Sverige?
Jadu, finns så mycket! Antingen så tar man någon klychigt som Lev din dag som om det vore den sista eller Var dig själv. Men jag tror nog att jag ska vara ganska allvarlig. Jag har ju haft en jobbig uppväxt och jag vill inte gå in på det nu men om ni vill veta mer så får ni gärna kommentera att ni vill det så kan jag skriva ett separat inlägg om det hela. Men i vilket fall mpnga gånger tyckte jag att det var så jobbigt att jag trodde det var bättre att nästan dö. Jag vet att många utav mina läsare är sånna som är i den åldern då hormoner och sånt bubblar över och man är väldigt känslig. JAg vet precis hur det är och jag vill bara säga till alla som är i den åldern att det blir bättre! Livet kommer bli det bästa som finns senare och man är inte alls lika känslig längre. Jag kan erkänna att jag inte har kommit över vissa saker än. Jag kan fortfarande vara känslig vid vissa delar men jag vet att allt går över. Ge det bara tid.

Vilket djur tror du att du var i ditt tidigare liv?
Jag tror nog att jag var en katt. Jag är väldigt lat emellanåt men ibland när jag själv vill eller måste så kan det vara fart i mig.

Om du kunde resa tillbaka i tiden, vad skulle du då förändra?
Jag skulle nog förändra den jag varit under min skoltid. Och att jag inte hållt kontakten med mina gamla vänner och varit väldigt elak mot vissa personer. 

Vad gör du för roliga grejer på helgerna?
När jag inte jobbar så brukar jag umgås med mina vänner, min pojkvän och min familj. Mina småsyskon brukar många gånger komma och sova över. Vi brukar också åka någonstans och gå en långpromenad med Nilla. Vi brukar också shoppa, gå på bio eller åka iväg någonstans. Men ibland kan det bara vara skönt och vara hemma och ta det lungt och kolla på film eller blogga med mera.

Ni skulle inte kunna hitta mig död utan...?
Tyvärr måste jag nog säga min mobiltelefon och mitt Carmex. Jg har på mig det jämt och jag har det nästan alltid på läpparna. Är nätan som min lila drog:P.

Om du kunde ha en superkraft, vilken skulle det då vara?

Det skulle nog vara osynlig! Först tänkte jag på att jag ville vara en tankeläsare men jag skulle nog inte klara av allt dumt alla tänker om än;).

 

Men det här var mina svar på Selfie-Tagen. Jag hoppas ni gillar den!

Här kommer en liten selfie!

 
Nu får ni ha det så bra så hörs vi sen!
Kram!

 



Lina
19 April, 2015 - 07:46

Åh vilket fint hår!!
Kan du snälla berätta i ett inlägg hur du gör såna fina lockar?? Har provat så många gånger men får aldrig till det :(
Kram

Svar: Tack så mycket! :) Jag kan göra ett inlägg om det. Men jag lockade det bara med plattång:)
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo